Περίεργη δολοφονία Ελληνοκαναδού επιχειρηματία στο Τορόντο
Νεκρός από πυρά αγνώστων έπεσε ο ελληνικής καταγωγής επιχειρηματίας Μάθιου Στάικος, στο Τορόντο του Καναδά .
Ο 37χρονος επιχειρηματίας, διευθύνων σύμβουλος καναδέζικης εταιρείας Vleepo, δολοφονήθηκε από άντρα που τον πυροβόλησε ενώ περπατούσε κοντά στην διασταύρωση της Λεωφόρου Γιόρκβιλ και της οδού Μπέι.
Σύμφωνα με μάρτυρα που ήταν στον τόπο του εγκλήματος εκείνη την ώρα, ακούστηκαν τρεις πυροβολισμοί και ο μάρτυρας είδε τον Στάικο πεσμένο στο πεζοδρόμιο. Τουλάχιστον μια σφαίρα πέτυχε τον άτυχο άντρα ενώ μία ακόμα διαπέρασε τζαμαρία κοντινού καταστήματος.
Η περιγραφή του δράστη που δημοσίευσε μέσω Twitter η αστυνομία τον παρουσιάζει ως μαύρο, μεσαίου αναστήματος και ύψους 5’10’’ (περίπου 1,77 μέτρα), ενώ μάρτυρες δήλωσαν ότι οδηγούσε μια ασημί/γκρι τετράπορτη Μερσεντές.
Η νεκροψία του Στάικου έχει προγραμματιστεί για σήμερα ενώ οι αρχές δεν γνωρίζουν ακόμα το κίνητρο του δράστη και αναζητούν μάρτυρες.
Τι πρέπει να περιέχει το κιτ πρώτων βοηθειών στο φαρμακείο Αυτοκινήτων από την 1η Ιανουαρίου 2027
01:00
Σε εξέλιξη οι δηλώσεις Πόθεν Έσχες: Βήμα - Βήμα η διαδικασία
00:30
Τροχαίο δυστύχημα στη Λακωνία: Νεκρή 29χρονη οδηγός μετά από ανατροπή οχήματος
23:59
Ηράκλειο: Παιδί τραυματίστηκε στο κεφάλι μετά από πτώση δοκαριού σε κατασκήνωση
23:49