Περίεργη δολοφονία Ελληνοκαναδού επιχειρηματία στο Τορόντο
Νεκρός από πυρά αγνώστων έπεσε ο ελληνικής καταγωγής επιχειρηματίας Μάθιου Στάικος, στο Τορόντο του Καναδά .
Ο 37χρονος επιχειρηματίας, διευθύνων σύμβουλος καναδέζικης εταιρείας Vleepo, δολοφονήθηκε από άντρα που τον πυροβόλησε ενώ περπατούσε κοντά στην διασταύρωση της Λεωφόρου Γιόρκβιλ και της οδού Μπέι.
Σύμφωνα με μάρτυρα που ήταν στον τόπο του εγκλήματος εκείνη την ώρα, ακούστηκαν τρεις πυροβολισμοί και ο μάρτυρας είδε τον Στάικο πεσμένο στο πεζοδρόμιο. Τουλάχιστον μια σφαίρα πέτυχε τον άτυχο άντρα ενώ μία ακόμα διαπέρασε τζαμαρία κοντινού καταστήματος.
Η περιγραφή του δράστη που δημοσίευσε μέσω Twitter η αστυνομία τον παρουσιάζει ως μαύρο, μεσαίου αναστήματος και ύψους 5’10’’ (περίπου 1,77 μέτρα), ενώ μάρτυρες δήλωσαν ότι οδηγούσε μια ασημί/γκρι τετράπορτη Μερσεντές.
Η νεκροψία του Στάικου έχει προγραμματιστεί για σήμερα ενώ οι αρχές δεν γνωρίζουν ακόμα το κίνητρο του δράστη και αναζητούν μάρτυρες.
BTS: Η μεγάλη επιστροφή των σούπερ σταρ της K-pop
10:10
Πάνω από 60 έργα του Ανρί Ματίς δωρεά στο Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης του Παρισιού
10:00
Το Ισραήλ απαγορεύει την πρόσβαση 37 μεγάλων ξένων ΜΚΟ στη Λωρίδα της Γάζας
09:50
Θεσσαλονίκη: 43χρονος παρενόχλησε 20χρονη σε μπαρ κι αυτή τον έδειρε με τον σύντροφό της
09:40