Αρχηγός τουρκικού στρατού: Θα προστατεύσουμε τα συμφέροντά μας σε Αιγαίο, Μεσόγειο και Κύπρο
Ο τουρκικός στρατός είναι αποφασισμένος να προστατεύσει τα συμφέροντα της χώρας στο Αιγαίο, τη Μεσόγειο και την Κύπρο, δήλωσε ο αρχηγός του στρατού, Χουλούσεϊ Ακάρ.
Ειδικότερα, μιλώντας σε γεύμα, που παρέθεσε μαζί με τη σύζυγό του στους αρχηγούς των όπλων, ο Χουλούσι Ακάρ δήλωσε ότι είναι υπέρ της επίλυσης των προβλημάτων στο Αιγαίο, στο πλαίσιο του διεθνούς δικαίου και των σχέσεων καλής γειτονίας.
Ανέφερε ότι συνεχίζουν με την ίδια αποφασιστικότητα τις απαραίτητες δραστηριότητες, προκειμένου να προστατεύσουν τα δίκαια και συμφέροντα της χώρας τους στο Αιγαίο, τη Μεσόγειο και την Κύπρο, τα οποία πηγάζουν από το διεθνές δίκαιο και τις συμφωνίες, όπως μετέδωσε το ΚΥΠΕ.
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Η επιστήμη των «αδελφών ψυχών»: Υπάρχει στ’ αλήθεια ο απόλυτα ιδανικός σύντροφος;
09:25
ΕΛΛΑΔΑ
Πλημμύρες σε Χίο και Κρήτη: «Ποτάμια» οι δρόμοι, κατολισθήσεις και προβλήματα στο οδικό δίκτυο (pics&vids)
09:17
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αυτοψία Χαρδαλιά στο ρέμα Πικροδάφνης – «Πολύ σημαντικό το ζήτημα της αντιπλημμυρικής θωράκισης»
09:15
ΚΟΣΜΟΣ
Μπαράζ ρωσικών επιθέσεων με drone στην Ουκρανία - Βιομηχανικές υποδομές έπληξε το Κίεβο
09:10
ΕΛΛΑΔΑ