Αντίδραση από τα Σκόπια: Δεν πρέπει να υποκύψουμε σε εικασίες, απαιτείται υπεύθυνη στάση
Με ένα αιχμηρό σχόλιο απάντησαν στις ελληνικές κυβερνητικές πηγές κύκλοι από την πΓΔΜ, λέγοντας ότι «αυτές τις στιγμές δεν πρέπει να υποκύπτουμε σε εικασίες».
Κυβερνητικές πηγές της γειτονικής χώρας, σχολιάζοντας τη διαρροή πως η συμφωνία απομακρύνεται, αναφέρουν επίσης ότι απαιτείται υπεύθυνη πολιτική στάση όλων των πολιτικών παραγόντων στις δύο χώρες.
«Αυτές τις στιγμές δεν πρέπει να υποκύπτουμε σε εικασίες. Η υπεύθυνη πολιτική στάση όλων των πολιτικών παραγόντων στις δύο χώρες είναι πολύ χρήσιμη και προς το συμφέρον της εξεύρεσης λύσης» είπαν οι εν λόγων κύκλοι, όπως μεταδίδει το πρακτορείο ibna.
SPONSORED
ΕΛΛΑΔΑ
Τροχαίο στη Ρόδο: Βίντεο από τη στιγμή που το όχημα του 44χρονου εμβολίζει το αυτοκίνητο των θυμάτων
14:39
ΕΛΛΑΔΑ
Πανελλαδικές 2026: Πώς να διαχειριστείς τις τελευταίες ημέρες πριν τις εξετάσεις
14:35
ΕΛΛΑΔΑ
Σε περιοχές υψηλού κινδύνου τα drones με τις θερμικές κάμερες - «Επιχειρούν όλο το 24ωρο»
14:33
ΚΟΣΜΟΣ
Επιστολή Μελόνι στην Φον ντερ Λάιεν για παρέκκλιση του Συμφώνου Σταθερότητας για την ενέργεια
14:27
ΠΟΛΙΤΙΚΗ