Ζάεφ: Συνεχίζονται οι συζητήσεις για τις τεχνικές λεπτομέρειες
Συνεχίζονται οι συζητήσεις μεταξύ Αθήνας και Σκοπίων στο πλαίσιο της διαπραγμάτευσης για την εξεύρεση λύσης στο ονοματολογικό της πΓΔΜ, σύμφωνα με τον πρωθυπουργό της γειτονικής χώρας, ο οποίος σε δηλώσεις του το Σάββατο επανέλαβε πως σε περίπτωση που επιτευχθεί τελικά η συμφωνία, θα υπογραφεί στις Πρέσπες.
«Η συμφωνία θα υπογραφεί στις Πρέσπες, όπως έχουμε πει από τη συνάντησή μας στο Νταβός», είπε ο Ζόραν Ζάεφ, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το «Μακεδονικό» πρακτορείο ειδήσεων (MIA).
Ο πρωθυπουργός της πΓΔΜ ξεκαθάρισε πως προς το παρόν δεν έχει υπάρξει τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αλέξη Τσίπρα για την τελική συμφωνία στο ονοματολογικό της πΓΔΜ και πρόσθεσε πως «οι συζητήσεις για τις τεχνικές λεπτομέρειες συνεχίζονται μεταξύ των ομάδων εργασίας. Οι παράμετροι που συζητώνται από τους υπουργούς Εξωτερικών των δύο χωρών πρέπει να πάρουν τη μορφή ενός τελικού εγγράφου κι εγώ με τον κ. Τσίπρα θα πρέπει να πάρουμε μια απόφαση».
Οι στενές και μακροχρόνιες επαφές της πριγκίπισσας της Νορβηγίας με τον Έπσταϊν
12:32
Πέλλα: «Μαϊμού» λογιστής εξαπάτησε γυναίκα - Άρπαξε λίρες και κοσμήματα αξίας 25.000 ευρώ
12:21
Αποχώρησαν από τη Νέα Αριστερά ο Νίκος Μπίστης και άλλα εννέα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής
12:17
Αυστραλία: Πάνω από 400.000 λογαριασμούς χρηστών κάτω των 16 ετών «μπλόκαρε» το Snapchat
12:15