Ζάεφ: Συνεχίζονται οι συζητήσεις για τις τεχνικές λεπτομέρειες
Συνεχίζονται οι συζητήσεις μεταξύ Αθήνας και Σκοπίων στο πλαίσιο της διαπραγμάτευσης για την εξεύρεση λύσης στο ονοματολογικό της πΓΔΜ, σύμφωνα με τον πρωθυπουργό της γειτονικής χώρας, ο οποίος σε δηλώσεις του το Σάββατο επανέλαβε πως σε περίπτωση που επιτευχθεί τελικά η συμφωνία, θα υπογραφεί στις Πρέσπες.
«Η συμφωνία θα υπογραφεί στις Πρέσπες, όπως έχουμε πει από τη συνάντησή μας στο Νταβός», είπε ο Ζόραν Ζάεφ, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το «Μακεδονικό» πρακτορείο ειδήσεων (MIA).
Ο πρωθυπουργός της πΓΔΜ ξεκαθάρισε πως προς το παρόν δεν έχει υπάρξει τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αλέξη Τσίπρα για την τελική συμφωνία στο ονοματολογικό της πΓΔΜ και πρόσθεσε πως «οι συζητήσεις για τις τεχνικές λεπτομέρειες συνεχίζονται μεταξύ των ομάδων εργασίας. Οι παράμετροι που συζητώνται από τους υπουργούς Εξωτερικών των δύο χωρών πρέπει να πάρουν τη μορφή ενός τελικού εγγράφου κι εγώ με τον κ. Τσίπρα θα πρέπει να πάρουμε μια απόφαση».
Ο Ζελένσκι εγκαταλείπει την ιδέα της ένταξης στο ΝΑΤΟ – Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις στο Βερολίνο
07:21
Η ΠΡΩΤΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ: Μείωση της τιμής στο αγροτικό ρεύμα εξετάζει η κυβέρνηση - Αύριο στη Βουλή οι ανακοινώσεις Μητσοτάκη
07:10
Αίθριος ο καιρός σε όλη τη χώρα - Πιθανότητα βροχής σε Σποράδες, Εύβοια, Κρήτη
07:00
Υπερυψηλές ταχύτητες σε 100 χώρες με τα υποθαλάσσια καλώδια του δικτύου Vodafone
07:00