ΚΟΣΜΟΣ

Η Μελάνια Τραμπ βγαίνει από τη «σκιά»: Πού θα βρεθεί σήμερα

Η Μελάνια Τραμπ βγαίνει από τη «σκιά»: Πού θα βρεθεί σήμερα
REUTERS/Kevin Lamarque

Η πρώτη κυρία των ΗΠΑ έχει αρκετό διάστημα να πραγματοποιήσει δημόσια εμφάνιση, με αποτέλεσμα να «οργιάζουν» οι φήμες σχετικά με το τι συμβαίνει. Μπορεί η Μελάνια Τραμπ να μην δώσει το «παρών» στη σύνοδο κορυφής της G7, ούτε στην ιστορική συνάντηση του συζύγου της με τον Κιμ Γιονγκ Ουν, όμως, αναμένεται να παραβρεθεί σε σημερινή εκδήλωση του Λευκού Οίκου, όπως γνωστοποίησε η εκπρόσωπος Τύπου της, Στέφανι Γκρίσαμ στο CNNi.

Η τελευταία της εμφάνιση μπροστά στις κάμερες ήταν στις 10 Μαΐου, όταν μαζί με τον Ντόναλντ Τραμπ υποδέχθηκαν τους τρεις Αμερικανούς κρατουμένους που αφέθηκαν ελεύθεροι από τη Βόρεια Κορέα.

Τέσσερις μέρες αργότερα εισήχθη στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε επέμβαση στο νεφρό. Η ίδια εκπρόσωπος είχε ενημερώσει πως το χειρουργείο είχε πάει εξαιρετικά και η πρώτη κυρία δεν είχε καμία επιπλοκή.

Επέστρεψε στον Λευκό Οίκο στις 19 Μαΐου και έκτοτε επικοινωνεί με τον κόσμο μόνο μέσω του λογαριασμού της στο twitter, διασκεδάζοντας τις φήμες σχετικά με την πολυήμερη «εξαφάνισή» της και τονίζοντας πως είναι καλά στην υγεία της και περνάει χρόνο με την οικογένειά της.

Παρότι ήταν προγραμματισμένο να συνοδεύσει τον Ντόναλντ Τραμπ στη σύνοδο κορυφής των χωρών μελών της G7, τελικώς, όπως ανακοινώθηκε, δεν θα ταξιδέψει στον Καναδά, ούτε και στη Σιγκαπούρη, όπου ο Αμερικανός πρόεδρος θα συναντηθεί – στις 12 Ιουνίου – με τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας.

Η Γκρίσαμ διέψευσε όλες τις θεωρίες συνωμοσίας σχετικά με την απουσία της Τραμπ από τη δημόσια σφαίρα.

Η σημερινή εκδήλωση δεν θα καλυφθεί από δημοσιογράφους.

Melania Trump expected to attend Gold Star event at White House, by Kate Bennett, CNN

ΔΗΜΟΦΙΛΗ