Σάλος στις ΗΠΑ: Καθηγητής τάισε χελώνα με... ένα κουτάβι μπροστά στους μαθητές του
Αντιμέτωπος με κατηγορίες για κακοποίηση ζώου είναι ένας καθηγητής από τις ΗΠΑ, ο οποίος τάισε χελώνα με ένα άρρωστο κουτάβι μπροστά στα μάτια των μαθητών του.
Ο Ρόμπερτ Κρόσλαντ είναι αντιμέτωπος με ποινή φυλάκισης έξι μηνών και μεγάλο χρηματικό πρόστιμο για το περιστατικό, που έλαβε χώρα σε δημοτικό σχολείο του Άινταχο τον Μάρτιο.
Οι Αρχές έκαναν ευθανασία στη χελώνα που έφαγε το κουτάβι, καθώς θεωρήθηκε παράνομο – στις ΗΠΑ – είδος.
Μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης χιλιάδες άτομα υπέγραψαν μία ηλεκτρονική αίτηση να μην επιτραπεί στον Κρόσλαντ να ξαναπλησιάσει μαθητές.
Το σχολείο εκφράζει την ελπίδα αυτό το μεμονωμένο περιστατικό να μην αμαυρώσει τη γενική εικόνα του.
Δεν τίθενται όμως όλοι ενάντια στον καθηγητή. Η μητέρα δύο αγοριών, που ήταν παρόντες στο περιστατικό, τόνισε πως τα παιδιά της ενοχλήθηκαν περισσότερο από τα σχόλια του κόσμου για τον καθηγητή, παρά από την πράξη του.
«Το κουτάβι πέθαινε», είπε και τόνισε πως η πράξη του Κρόσλαντ ήταν σωστή, καθώς δεν άφησε το σκυλάκι να πεθάνει.
ΗΠΑ - Ιράν και... Ισραήλ όλο και πιο κοντά στον πόλεμο: Δεν φαίνεται διπλωματική λύση στον ορίζοντα
22:50
Πλημμύρες στην Ισπανία: Νεκρή γυναίκα που παρασύρθηκε από χείμαρρο
22:40
Κάμερες σε έξι δρόμους στην Αθήνα και 10 λεωφορεία: Πού τοποθετούνται και τι καταγράφουν
22:31
Δολοφονία στις φυλακές Δομοκού: Την Παρασκευή (20/2) η απολογία του αρχιφύλακα
22:22