ΚΟΣΜΟΣ

Αποστομωτική απάντηση της Μελάνια Τραμπ στον Τζουλιάνι: Δεν έχεις ιδέα τι σκέφτομαι

Αποστομωτική απάντηση της Μελάνια Τραμπ στον Τζουλιάνι: Δεν έχεις ιδέα τι σκέφτομαι
REUTERS/Carlos Barria

Ο προσωπικός δικηγόρος του Ντόναλντ ΤραμπΡούντι Τζουλιάνι, αναφέρθηκε στις αποκαλύψεις της γνωστής πρωταγωνίστριας ερωτικών ταινιών, Στόρμι Ντάνιελς, περί σχέσης της με τον πλανητάρχη – ενόσω ήταν παντρεμένος με την Μελάνια Τραμπ – τονίζοντας πως η πρώτη κυρία «πιστεύει τον άντρα της». Η απάντηση που έλαβε από το γραφείο Τύπου της Τραμπ, όμως, ήταν αποστομωτική.

«Γνωρίζει πως είναι ψευδείς (οι αποκαλύψεις)», είπε ο Τζουλιάνι – αναφερόμενος στην πρώτη κυρία των ΗΠΑ – κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο Τελ Αβίβ.

Η εκπρόσωπος Τύπου της Μελάνια Τραμπ, Στέφανι Γκρίσαμ, έσπευσε να τον βάλει στη θέση του όμως, τονίζοντας στο CNNi πως: «Δεν πιστεύω πως η κυρία Τραμπ έχει συζητήσει ποτέ τις σκέψεις της, αναφορικά με οποιοδήποτε θέμα, με τον κύριο Τζουλιάνι».

Η απάντηση κρίνεται ως επίπληξη προς το πρόσωπο του δικηγόρου, που σύμφωνα με την Γκρίσαμ, δεν έχει ιδέα του τι σκέφτεται ή αισθάνεται η Τραμπ αναφορικά με την φημολογούμενη εξωσυζυγική σχέση του πλανητάρχη.

Η Μελάνια Τραμπ έχει αποφύγει επιμελώς να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με τις φήμες, από την περίοδο που η Ντάνιελς κατηγόρησε τον πρόεδρο ότι την πλήρωσε 130.000 δολάρια για να εξαγοράσει την σιωπή της.

Σε ερώτηση του CNNi σχετικά με την αυστηρή απάντηση της Τραμπ, ο Τζουλιάνι δήλωσε πως δεν μετανιώνει για την τοποθέτησή του. «Δεν μετανιώνω που το είπα, γιατί το πιστεύω», σημείωσε χαρακτηριστικά και προσέθεσε: «Ναι, πιστεύω πως (η πρώτη κυρία) γνωρίζει τον σύζυγό της πολύ καλά και ξέρει πως είναι τρέλα».

Ο δικηγόρος παραδέχθηκε, όμως, πως δεν έχει συνομιλήσει με την Μελάνια Τραμπ αναφορικά με το ζήτημα της Στόρμι Ντάνιελς.

«Δεν έχω ρωτήσει την Μέλανια, δεν υπάρχει λόγος να το κάνω», ανέφερε. «Βλέπω την ανακοίνωσή της ως προσπάθεια να μην αναμειχθεί (στην υπόθεση) ή να κληθεί σαν μάρτυρας ή κάτι τέτοιο».

Ο Τζουλιάνι δεν έχασε μάλιστα την ευκαιρία να εξαπολύσει ακόμη μία επίθεση στο πρόσωπο της Ντάνιελς. «Σέβομαι όλα τα ανθρώπινα όντα. Πρέπει να σέβομαι ακόμη και εγκληματίες. Αλλά, λυπάμαι που δεν σέβομαι μία πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών όπως σέβομαι μία γυναίκα καριέρας ή μία γυναίκα με ουσία ή μία γυναίκα που σέβεται πολύ τον εαυτό της και δεν πουλά το κορμί της για σεξουαλική εκμετάλλευση».

Melania Trump's spokeswoman's response to Rudy Giuliani is lit, by Kate Bennett and Dana Bash, CNN

ΔΗΜΟΦΙΛΗ