Μπαχτσελί: Να μην ξεχνούν οι Έλληνες τι πέρασαν οι παππούδες τους στον βυθό της θάλασσας
Σε εμπρηστικές δηλώσεις κατά της Ελλάδας προχώρησε ο Τούρκος ηγέτης του εθνικιστικού κόμματος και σύμμαχος του προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Ντεβλέτ Μπαχτσελί.
Μιλώντας σε συγκέντρωσή του κόμματός του, ο Μπαχτσελί σχολίασε τις αντιδράσεις τόσο από ελληνικής, όσο και από κυπριακής πλευράς, για το προεκλογικό βίντεο του κόμματός του που δείχνει την Κύπρο ως τουρκικό έδαφος, εκφράζοντας την έντονη δυσαρέσκειά του.
«Θα ρωτήσω αυτούς τους ανόητους ‘τι να κάναμε’, ‘πώς να τη δείχναμε;», διερωτήθηκε σε δεικτικό ύφος.
Συνεχίζοντας την τοποθέτησή του, επανέλαβε παλαιότερη εμπρηστική δήλωσή του για την Ελλάδα. Συγκεκριμένα, είπε: «Η ελληνική κυβέρνηση που παίζει παιχνίδια με τα νησιά του Αιγαίου να μην ξεχνάνε τι πέρασαν οι παππούδες τους στον βυθό της θάλασσας. Δόξα τω θεώ ζει η θέληση η οποία θα κάνει το ίδιο, θα κάνει το Αιγαίο τάφο στις ελπίδες των Ελλήνων. Και θα συνεχίζει να ζει μέχρι τέλους».
Στους 18.800 οι πυροσβέστες τη φετινή αντιπυρική περίοδο - Ενισχύονται Αττική και περιφέρεια
22:48
Ξανά από την Πέμπτη (19/3), τα δρομολόγια του Τραμ σε ολόκληρη τη Γραμμή 6 «Πικροδάφνη - Σύνταγμα»
22:39
Φρουροί της Επανάστασης: Συνεχίζουμε τον πόλεμο κατά ΗΠΑ και Ισραήλ μετά τη δολοφονία του Κατίμπ
22:29
Ιράν: Οι επιθέσεις σε ενεργειακές υποδομές φέρνουν ανεξέλεγκτες συνέπειες - Οι IDF έπληξαν ιρανικά πλοία στην Κασπία
22:20