Ερντογάν προς ΗΠΑ: Θα πάρουμε τους S-400 και θα τους χρησιμοποιήσουμε
O πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, επιτέθηκε με δριμύτητα την Τρίτη εναντίον των ΗΠΑ, για το θέμα της αγοράς των πυραύλων S-400 από την Ρωσία.
«Δεν θα αγοράσουμε τους πυραύλους για να τους βάλουμε σε μια αποθήκη είπε ο Ερντογάν. Θα τους χρησιμοποιήσουμε αν είναι ανάγκη», είπε ο κ. Ερντογάν, σε δηλώσεις του από την Κωνσταντινούπολη, σύμφωνα με δημοσίευμα της Hurriyet.
«Τι να το κάνουμε αν δεν χρησιμοποιήσουμε ένα αμυντικό σύστημα, να βασιστούμε στις ΗΠΑ ξανά; Όταν για χρόνια το απαιτούσαμε η απάντηση ήταν ότι το Κογκρέσο δεν το επιτρέπει. Μας έχει κουράσει αυτό», πρόσθεσε ο ίδιος.
«Εμείς είμαστε το νούμερο ένα. Η Αμερική είναι υποδεέστερη από μας, η δε Βρετανία ακόμη πιο κάτω», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ταγίπ Ερντογάν, ενώ επιτέθηκε ξανά στον καγκελάριο της Αυστρίας για το κλείσιμο τζαμιών και τις απελάσεις ιμάμηδων λέγοντας ότι τον θεωρεί υπεύθυνο «αν ξεκινήσει σύγκρουση μεταξύ Σταυροφόρων και Ημισελήνου».
Συναγερμός για την εξαφάνιση 13χρονου από την Καλλιθέα Αττικής
21:19
«Η Κρίστα Πάικ δεν συνήλθε ποτέ» λέει ο δικηγόρος της - Αβέβαιη η πρόγνωση για την υγεία της
21:08
Ισραηλινά ΜΜΕ: Ο συγκυβερνήτης της Flydubai ήθελε να ρίξει το αεροπλάνο στο αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν
20:57
Λαγουβάρδος: «Από τα πιο ακραία φαινόμενα των τελευταίων δεκαετιών» στην Κρήτη- Ξεκινούν οι αυτοψίες
20:47