Λονδίνο: Εκκενώθηκε σιδηροδρομικός σταθμός μετά από αναφορές για βόμβα
Συναγερμός σήμανε στις αστυνομικές Αρχές του Λονδίνου μετά την πληροφορία ότι στον πολυσύχναστο σταθμό Charing Cross κυκλοφορεί ένας άνδρας ισχυριζόμενος ότι έχει βόμβα.
Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές ένοπλες αστυνομικές δυνάμεις, ο χώρος του σιδηροδρομικού σταθμού εκκενώθηκε για λόγους ασφαλείας, ενώ τα δρομολόγια των τρένων έχουν διακοπεί.
Οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν και να θέσουν υπό κράτηση τον ύποπτο, ωστόσο στο σημείο παραμένουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και συνεχίζουν τις έρευνες.
«Αντιμετωπίζουμε ένα περιστατικό στον σταθμό Charing Cross, έπειτα από αναφορές ότι στις γραμμές του τρένου κινείται ένας άνδρας που ισχυρίζεται ότι έχει στην κατοχή του βόμβα», αναφέρει σε ένα tweet της η βρετανική αστυνομία μεταφορών.
Η Σκότλαντ Γιαρντ από την πλευρά της σημειώνει πως αξιωματικοί της συνδράμουν τη Βρετανική Αστυνομία Μεταφορών στο σιδηροδρομικό σταθμό Charing Cross ύστερα από την αναφορά ότι ένας άνδρας «ενεργεί ύποπτα».
Έρχονται προσλήψεις 600 πυροσβεστών με συμβάσεις ορισμένου χρόνου το 2027
17:49
Το κόλπο τριών γυναικών για να κλέβουν καταστήματα στο κέντρο της Αθήνας - Πώς τις συνέλαβαν
17:39
Δήμαρχος Αργοστολίου στο CNN Greece: Καίει κοντά στον οικισμό η φωτιά στην Κεφαλονιά
17:29
Χιλιάδες μετανάστες απομακρύνθηκαν από καταυλισμό σε παραλία στη Θέουτα πριν την βασιλική επίσκεψη
17:19