ΚΟΣΜΟΣ

Γιατί έδιωξαν την εκπρόσωπο του Λευκού Οίκου από εστιατόριο

Γιατί έδιωξαν την εκπρόσωπο του Λευκού Οίκου από εστιατόριο
REUTERS/Carlos Barria

Η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Σάρα Σάντερς αποκάλυψε ότι την έδιωξαν από ένα εστιατόριο όπου ήθελε να δειπνήσει, το βράδυ της Παρασκευής, με το αιτιολογικό ότι εργάζεται για τον Ντόναλντ Τραμπ.

Το επεισόδιο αυτό σημειώθηκε στο εστιατόριο The Red Hen, στο Λέξινγκτον της Βιρτζίνια, Πολιτείας που γειτονεύει με την Ουάσιγκτον.

«Το βράδυ της Παρασκευής, η ιδιοκτήτρια του Red Hen στο Λέξινγκτον μου ζήτησε να φύγω επειδή εργάζομαι για τον πρόεδρο των ΗΠΑ. Έφυγα ευγενικά» ανέφερε μέσω του Twitter η Σάντερς. Η απαίτηση της ιδιοκτήτριας «λέει περισσότερα για εκείνην, παρά για μένα», πρόσθεσε.

Ένας άνδρας που υποστηρίζει ότι είναι εργαζόμενος στο συγκεκριμένο εστιατόριο έγραψε στο Facebook ότι ανέλαβε να σερβίρει την Σάντερς «συνολικά για δύο λεπτά».

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια αντίδραση από εκπροσώπους του εστιατορίου. Πολλοί πάντως επέκριναν την ιδιοκτήτρια για την ενέργειά της στον ιστότοπο Yelp.

Στις αρχές της εβδομάδας η υπουργός Εσωτερικής Ασφάλειας Κίρστεν Νίλσεν βρέθηκε αντιμέτωπη με ακτιβιστές όταν πήγε να δειπνήσει σε ένα μεξικανικό εστιατόριο στην Ουάσιγκτον.

Οι διαδηλωτές της φώναζαν "Ντροπή!", αναφερόμενοι στη μεταναστευτική πολιτική της αμερικανικής κυβέρνησης και η υπουργός προτίμησε να αποχωρήσει.

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ