Εκλογές Τουρκία: Ομαλή η εκλογική διαδικασία, λέει ο υπ. Δικαιοσύνης
Απόλυτα καθησυχαστικός ως προς το αδιάβλητο της εκλογικής διαδικασίας που βρίσκεται σε εξέλιξη στην Τουρκία, εμφανίστηκε ο υπουργός Δικαιοσύνης της γείτονος, Αμπντουλχαμίτ Γκιουλ.
Σε δηλώσεις του από την επαρχία Γκαζιαντέπ, όπου και άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα, ο κ. Γκιουλ είπε ότι «μέχρι στιγμής, δεν έχουμε λάβει πληροφορίες σχετικά με οποιοδήποτε πρόβλημα στις εκλογές. Όλοι ψηφίζουν με ειρήνη».
Υπενθυμίζεται ότι οι κάλπες στην Τουρκία θα κλείσουν στις 17:00, ενώ ασφαλές εκλογικό αποτέλεσμα αναμένεται περίπου στις 23:00.
Σημειώνεται ότι η προσέλευση των Τούρκων πολιτών στις κάλπες για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, καταγράφεται αθρόα.
Ο φωτογραφικός φακός των ξένων ειδησεογραφικών πρακτορείων καταγράφει από τις 08:00 το πρωί, οπότε και ξεκίνησε η εκλογική διαδικασία, ουρές από κόσμο που περιμένει υπομονετικά να ψηφίσει.
Τουλάχιστον 60 εκατ. Τούρκοι πολίτες ψηφίζουν στις φετινές προεδρικές εκλογές.
Ρομπότ της XPeng που μόλις συναρμολογήθηκε βγαίνει μόνο του περπατώντας από τη γραμμή παραγωγής
11:50
Πρωθυπουργός της Δανίας: «Ανεύθυνη» η εκτόξευση φωτοβολίδων από ρωσική φρεγάτα σε ελικόπτερό μας
11:44
Μη κρατικά πανεπιστήμια: Αναγνωρίζεται με τροπολογία ο χρόνος σπουδών των φοιτητών
11:36
Θεσσαλονίκη: Άνδρας ανασύρθηκε νεκρός από την θαλάσσια περιοχή του Ποσειδωνίου
11:33