Αυτός είναι ο πιο άσχημος σκύλος για το 2018
Ο 30ος ετήσιος διαγωνισμός για τον πιο Άσχημο Σκύλο παγκοσμίως πραγματοποιήθηκε για φέτος στην Καλιφόρνια και ιδού τα αποτελέσματα:
Νικητής για το 2018 ανακηρύχτηκε η Zsa Zsa, ένα εννιάχρονο βρετανικό μπουλντόγκ, το οποίο κυριολεκτικά δεν έβαλε… γλώσσα μέσα, αφού καθ’όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού η γλώσσα του κρεμόταν συνεχώς έξω από το στόμα του.
Φανερά συγκινημένη για τη νίκη, η ιδιοκτήτρια της Zsa Zsa, Megan Brainard, από τη Μινεσότα, παρέλαβε το βραβείο για λογαριασμό της, το οποίο περιλαμβάνει χρηματικό ποσό ύψους 1.500 δολαρίων και ένα αεροπορικό εισιτήριο για τη Νέα Υόρκη, όπου θα παραβρεθούν στο «Today Show».
Ο ανταγωνισμός ήταν σκληρός: χαλαρό δέρμα, υπερβολικό τρίχωμα ή καθόλου τρίχωμα, περίεργα μάτια, ήταν ορισμένες από τις... ατέλειες που είχαν να επιδείξουν οι 15 συνολικά υποψήφιοι.
Τα σκυλιά και οι ιδιοκτήτες τους βαδίζουν σε μία κόκκινη μοκέτα, όπου ένα πάνελ κριτών τα αξιολογεί.
Στις φωτογραφίες μπορείτε να δείτε το νικητή, καθώς και ορισμένους από τους υποψήφιους που ξεχώρισαν.
ΗΠΑ: Δυσαρέσκεια Βανς για την απευθείας μετάδοση της εκτέλεσης του Νιντάλ Μαλίκ Χασάν
23:29
Σεισμός στον Παναμά: Το διεθνές αεροδρόμιο κλείνει προσωρινά για λόγους ασφαλείας
23:18
Ζελένσκι για τη συμφωνία Τραμπ–Πούτιν: «Τα δώρα στην Ρωσία δεν θα φέρουν ειρήνη»
23:07
ΗΑΕ: Ο συγκυβερνήτης της πτήσης flydubai σχεδίαζε επίθεση αυτοκτονίας στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ
22:57