ΚΟΣΜΟΣ

Τζορτζ Μπους ο πρεσβύτερος: Προκαλεί με τις... κάλτσες του ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ!

Τζορτζ Μπους ο πρεσβύτερος: Προκαλεί με τις... κάλτσες του ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ!
Twitter

Ο πρώην Προέδρος των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον επισκέφτηκε τη Δευτέρα τον Τζορτζ Μπούς τον πρεσβύτερο στην κατοικία του στο Μέιν των ΗΠΑ. Κατά την διάρκεια της επίσκεψης ο 94χρονος Μπους ανέδειξε τις… ιδιαίτερες κάλτσες του!

«Ξεχωριστή επίσκεψη από έναν εξαιρετικό φίλο- και πλέον αναγνωρισμένο συγγραφέα. Ευτυχώς είχε ένα φρεσκοπλυμένο ζευγάρι κάλτσες του @Bill Clinton για να τιμήσω την περίσταση,» έγραψε στο Twitter ο πρώην Πρόεδρος Μπους.

Όπως και ο Μπους έτσι και ο 71χρονος Κλίντον τίμησε την επίσκεψή του με ανάρτηση στο Twitter γράφοντας: «Το να έρχομαι στο Μέιν και να περνάω χρόνο μαζί σου είναι μια από τις αγαπημένες μου εποχές του χρόνου. Χάρηκα που σε είδα».

Παράλληλα, ο Μπους έκανε και μια ανάρτηση για το νέο μέλος της οικογένειας του: τον σκύλο υπηρεσίας του που λέγεται Sully.

«Είναι μεγάλη μου χαρά να υποδεχτώ το νεότερο μέλος της οικογένειάς μας, «Sully», έναν πανέμορφο – και εξαιρετικά εκπαιδευμένο – λαμπραντόρ από το @AmericasVetDogs. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευγνώμων, ειδικά για τις υπηρεσίες που προσφέρουν στους βετεράνους μας,» έγραψε ο Μπους.

Ο Μπους, ο οποίος μετά τον θάνατο της συζύγου του έχει αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα υγείας, εξακολουθεί παρόλα αυτά να διατηρεί το χιούμορ του. Τον Μάιο είχε για ακόμα μια φορά προκαλέσει την προσοχή με τις ειδικές κάλτσες που όταν πήγε να δει το μιούζικαλ «Χάμιλτον».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ