Αναγκαστική προσγείωση επιβατικού αεροσκάφους στην Βουδαπέστη
Η αστυνομία ανακοίνωσε πως δεν βρήκε εκρηκτικά στο γερμανικό επιβατικό αεροπλάνο που προσγειώθηκε σήμερα στη Βουδαπέστη έπειτα από απειλή για βόμβα.
Το αεροπλάνο της αεροπορικής εταιρείας Condor Airlines κατευθυνόταν από το Βερολίνο στη Χουργκάντα της Αιγύπτου και ανέκρουσε πρύμναν ενώ πετούσε στον σερβικό εναέριο χώρο και σήμανε συναγερμός λόγω της απειλής. "Η αστυνομία ολοκλήρωσε την έρευνα και δεν βρήκε εκρηκτικά ούτε εκρηκτικούς μηχανισμούς", δήλωσε η εκπρόσωπος της ουγγρικής αστυνομίας Βικτόρια Τσίζερ-Κόβατς.
Η γερμανική αεροπορική εταιρεία Condor ανακοίνωσε πως δέχθηκε τηλεφωνικά μια "αδιευκρίνιστη απειλή". Το επεισόδιο σημειώθηκε έναν μήνα μετά τη συντριβή ενός ρωσικού επιβατικού αεροπλάνου, επίσης ενός Airbus 321, ενώ πετούσε πάνω από την Αίγυπτο στις 31 Οκτωβρίου, για την οποία ανέλαβε την ευθύνη μια οργάνωση που συνδέεται με το Ισλαμικό Κράτος, αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο σε τηλεγράφημά του.
Το Κρεμλίνο κατέληξε στο συμπέρασμα πως μια βόμβα κατέστρεψε το αεροπλάνο, προκαλώντας τον θάνατο των 224 επιβαινόντων.
ΗΠΑ: Ανάκληση μαρουλιού τύπου «Iceberg» σε 27 πολιτείες λόγω πιθανής μόλυνσης από κυκλοσπόρα
23:39
Ιράν: Εκτελέστηκε ένας άνδρας που συμμετείχε στις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις του 2022
23:26
Ουγγαρία: Ο πρόεδρος υπέγραψε τη συνταγματική μεταρρύθμιση με την οποία τερματίζεται η θητεία του
23:16
Ισραήλ: Πυρκαγιές στη βόρεια Δυτική Όχθη – Τραυματίστηκαν δύο πυροσβέστες
23:10