Έξι νεκροί από βροχοπτώσεις στο Πακιστάν
Οι χειρότερες βροχές που έχουν πλήξει το Πακιστάν εδώ και 38 χρόνια, μετέτρεψαν κυριολεκτικά σε ποτάμια τους δρόμους της Λαχόρης, με αποτέλεσμα να βρουν τον θάνατο έξι άνθρωποι και πολλοί οδηγοί να παγιδευτούν μέσα στα οχήματά τους.
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο των υπηρεσιών διάσωσης, τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν όταν κατέρρευσαν στέγες σπιτιών λόγω της βροχής ενώ άλλοι δύο άνθρωποι έπαθαν ηλεκτροπληξία.
Διασώστες με βάρκες κατάφεραν να προσεγγίσουν και να απεγκλωβίσουν πολλούς ανθρώπους που είχαν αποκλειστεί στα περίχωρα της πόλης λόγω των νερών, είπε ο Τζαμ Σατζάντ Χουσέιν.
Λόγω των πλημμυρισμένων δρόμων, οι μετακινήσεις έχουν γίνει πολύ δύσκολες. Κάποιοι οδηγοί είπαν ότι χρειάστηκαν ακόμη και δύο ώρες για να καλύψουν απόσταση πέντε λεπτών. «Όποιον δρόμο κι αν πάρεις, είναι γεμάτος με νερό», είπε χαρακτηριστικά ένας οδηγός μηχανής, ο Άχμεντ Σαχζάντ.
Η μετεωρολογική υπηρεσία προειδοποίησε ότι λόγω του μουσώνα αναμένεται να συνεχιστούν οι βροχοπτώσεις για τις επόμενες 24 με 48 ώρες.
Η Ουκρανία «καταρρέει εκ των έσω», τονίζει το Κρεμλίνο μετά τις δηλώσεις Φεντόροφ για τον πόλεμο
13:46
Το Κίεβο τίμησε με το κορυφαίο παράσημo τον Ίλον Μασκ - Για την άδεια χρήσης του Starlink
13:38
Το μοναδικό χάρισμα της Ντόλι Πάρτον: Ένωνε τους Αμερικανούς - Γιατί δεν ασχολήθηκε με την πολιτική
13:27
ΣΥΡΙΖΑ: Η Ακρίτα αντιπρόεδρος της Βουλής στη θέση της Γεροβασίλη - «Δεν χρειάζονται διαπιστευτήρια»
13:22