Βρετανία: Δεν υπάρχει τίποτε που να υποδεικνύει ότι το ζευγάρι στο Γουίλτσιρ ήταν στόχος
Ο επικεφαλής της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας της Βρετανίας Νιλ Μπάσου δήλωσε το βράδυ της Τετάρτης ότι δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να προέκυψε από τις έρευνες της αστυνομίας ή να προέρχεται από πηγές των υπηρεσιών αντικατασκοπείας και να υποδεικνύει ότι ο άνδρας και η γυναίκα που νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση μετά την εύρεσή τους, αναίσθητων, σε σπίτι στο Έιμσμπερι, στοχοθετήθηκαν εσκεμμένα.
Ο Μπάσου ανέφερε ότι δεν υπάρχει κάτι στο ιστορικό του ζευγαριού -αμφότεροι είναι υπήκοοι του Ηνωμένου Βασιλείου, περίπου σαράντα ετών- που να αφήνει να εννοηθεί ότι θα μπορούσαν να γίνουν στόχος της νέας επίθεσης με τον νευροπαραλυτικό παράγοντα Νόβιτσοκ.
Ο επικεφαλής της αντιτρομοκρατικής πρόσθεσε ότι η αστυνομία δεν γνωρίζει, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, πώς μεταδόθηκε, δηλαδή χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση, η νευροπαραλυτική αυτή ουσία.
Το ζευγάρι -οι Τσάρλι Ρόουλι και Ντον Στούρτζες- νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο του Σάλισμπερι.
Υποδοχή με όλες τις τιμές επιφύλαξε στον Πούτιν ο Μόντι (vid)
22:24
Ποινή 18 μηνών στον οδηγό νταλίκας που πήγαινε ανάποδα στην Αθηνών - Θεσσαλονίκης
22:16
«Επίθεση στον αμερικανικό λαό»: Οργή Ρούμπιο για το πρόστιμο της Κομισιόν στο «Χ»
22:08
Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στο δείπνο για τα 50 χρόνια του ΣΕΒΕ - Είναι ζωτική η σημασία της Βόρειας Ελλάδας
22:00