Επίθεση… τρυφερότητας από γάτο σε ζωντανή σύνδεση
Τίποτα δεν κατάφερε να αποσπάσει την προσοχή του Πολωνού ιστορικού, Jerzy Targales από το έργο του. Ούτε καν ο χαδιάρης γάτος του που «εισέβαλε» στο πλάνο, κάνοντάς του επίθεση… τρυφερότητας.
Ο κόκκινος γάτος διεκδίκησε δυναμικά τα 15 λεπτά δημοσιότητας που του αναλογούσαν, σκαρφαλώνοντας πάνω στο κεφάλι του ιδιοκτήτη του, ο οποίος εκείνη τη στιγμή εξηγούσε σε ζωντανή σύνδεση στην ολλανδική τηλεόραση πώς «όλες οι εκφάνσεις της πολωνικής ζωής ελέγχονται από ανθρώπους της πρώην κρατικής υπηρεσίας ασφαλείας». Απτόητος ο καθηγητής συνέχισε να μιλά, ενώ ο Λίσιο τριβόταν στο κεφάλι του.
Μοιραία, το περιστατικό θύμισε την περίπτωση τού καθηγητή Κέλι που, την άνοιξη του 2017, είχε γίνει viral διεθνώς, όταν τα παιδιά του «εισέβαλαν» στο χώρο όπου έδινε συνέντευξη στο BBC.
Κακοκαιρία Byron: Εκτός λειτουργίας το Τραμ σε τμήμα της γραμμής Ασκληπιείο Βούλας - Λουτρά Αλίμου
08:02
80 χρόνια από την εξαφάνιση της Πτήσης 19 στο Τρίγωνο των Βερμούδων – Τι συνέβη πραγματικά
08:00
Κλειστά σχολεία και σχολές σήμερα λόγω του Byron – Με τηλεκπαίδευση τα μαθήματα
07:52
AKTOR: Αναθεώρηση 5ετούς πλάνου λόγω LNG και ομολογιακού των 140 εκατ. ευρώ – Τι θα χρηματοδοτήσει
07:50