Θύμα τροχαίου στη Σαρδηνία ο Τζορτζ Κλούνεϊ
Τροχαίο ατύχημα είχε νωρίς το πρωί της Τρίτης, ενώ οδηγούσε το σκούτερ του στην κόστα Κοραλίνα της Σαρδηνίας, ο Τζορτζ Κλούνεϊ. Ο δημοφιλής ηθοποιός, συγκρούστηκε με διερχόμενο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί, ελαφρά σύμφωνα με πληροφορίες, και να χρειαστεί να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.
Σύμφωνα με την Corriere Della sera ο Κλούνεϊ απολάμβανε τη βόλτα με το σκούτερ του σε παραλιακό δρόμο της Σαρδηνίας, όταν ξαφνικά ένα αυτοκίνητο άλλαξε την πορεία του κι έπεσε πάνω του.
Ο οδηγός του οχήματος δεν εγκατέλειψε το σημείο του ατυχήματος και μάλιστα ήταν αυτός που ειδοποίησε ασθενοφόρο για να παραλάβει τον 57χρονο ηθοποιό.
Ο Κλούνεϊ βρίσκεται στη Σαρδηνία για τα γυρίσματα της νέας του σειράς, με τίτλο «Catch-22», που διαδραματίζεται την εποχή του Β παγκοσμίου Πολέμου, με «σκηνικό» το αεροδρόμιο Venafiorita της Όλμπια.
Πότε ανοίγουν τα σχολεία: Μία εβδομάδα για να επιστρέψουν στα θρανία από τις διακοπές οι μαθητές
20:36
Για το 2027 ανέβαλε ο Τραμπ την αύξηση των δασμών σε εισαγόμενα έπιπλα
20:24
«Καλωσόρισες»: Το μήνυμα της φον ντερ Λάιεν για την Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ από την Κύπρο
20:12
«Βροχή» τα αλκοτέστ την παραμονή Πρωτοχρονιάς: Δεκάδες οδηγοί με ποσοστό πάνω από το όριο
20:00