ΚΟΣΜΟΣ

Συνελήφθη σε στριπ κλαμπ η Στόρμι Ντάνιελς - «Πολιτικά υποκινούμενη» η σύλληψη, λέει ο δικηγόρος της

Συνελήφθη σε στριπ κλαμπ η Στόρμι Ντάνιελς - «Πολιτικά υποκινούμενη» η σύλληψη, λέει ο δικηγόρος της
REUTERS/Eduardo Munoz/File Photo

Η Στόρμι Ντάνιελς, κατά κόσμον Στέφανι Κλίφορντ, η πρωταγωνίστρια ταινιών για ενηλίκους που υποστηρίζει πως έχει συνευρεθεί σεξουαλικά με τον Ντόναλντ Τραμπ, συνελήφθη σε ένα στριπτιζάδικο του Οχάιο, επειδή φέρεται να επέστρεψε να την αγγίξουν ενώ βρισκόταν στη σκηνή - κάτι που αντιτίθεται στον νόμο της συγκεκριμένης πολιτείας.

Η Ντάνιελς συνελήφθη κατά τη διάρκεια του σόου της “Make America Horny Again”, στο Κολόμπους του Οχάιο, από αστυνομικούς με πολιτικά. Το σόου αυτό το έχει παρουσιάσει σε σχεδόν 100 στριπτιζάδικα ανά τις ΗΠΑ.

Ο δικηγόρος της Ντάνιελς, Μάικλ Αβενάτι εξήγησε ότι η πελάτισσά του συνελήφθη επειδή φέρεται ότι επέτρεψε να την αγγίξουν πελάτες με «μη σεξουαλικό τρόπο», θεωρώντας, ωστόσο τη σύλληψη «πολιτικά υποκινούμενη».

«Απλά λέω ότι η πελάτισσά μου @StormyDaniels συνελήφθη στο Κολόμπο του Οχάιο. Ήταν στημένο και με πολιτικό κίνητρο. Δείχνει απόγνωση. Θα πολεμήσουμε όλες τις ψευδείς κατηγορίες. #Basta», έγραψε ο δικηγόρος της στο Twitter.

Σύμφωνα με τη νομοθεσία του Οχάιο, ένας εργαζόμενος που εμφανίζεται τακτικά γυμνός ή ημίγυμνος σε μία σεξουαλικά προσανατολισμένη επιχείρηση, δεν επιτρέπεται να αφήνει να τον αγγίζουν πελάτες ούτε πρόσωπο που δεν είναι είναι μέλος της οικογένειάς του.

Ο δικηγόρος δήλωσε επίσης ότι ευελπιστεί πως η πελάτισσά του θα αφεθεί ελεύθερη με εγγύηση.

Η Ντάνιελς ισχυρίζεται ότι είχε σεξουαλική επαφή με το Τραμπ το 2006, ενώ ήταν παντρεμένος με τη Μελάνια Τραμπ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ