ΚΟΣΜΟΣ

Ήθελε να βγάλει την τέλεια φωτογραφία και τη... δάγκωσε καρχαρίας

Ήθελε να βγάλει την τέλεια φωτογραφία και τη... δάγκωσε καρχαρίας

Η ζωή ενός μοντέλου του Instagram κρύβει περισσότερες δυσκολίες απ΄ότι θα μπορούσε να φανταστεί κανείς. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό που συνέβη στην Katarine Zarutskie. Βρήκε την ευκαιρία για μία τέλεια φωτογραφία, όμως… τη δάγκωσε καρχαρίας.

Η νεαρή έκανε διακοπές στις Μπαχάμες. Κολυμπούσε στα κρυστάλλινα νερά όταν αποφάσισε να βγάλει μία, όχι και τόσο αυθόρμητη, φωτογραφία μαζί με μερικά μικρά καρχαριάκια, που βρίσκονταν κοντά σε μία μαρίνα.

Τότε ένα την πλησίασε και την δάγκωσε στο χέρι, παρασύροντάς την, μάλιστα, κάτω από την επιφάνεια του νερού.

«Ξαφνικά ένιωσα πως 15 άτομα ασκούσαν ταυτόχρονα πολύ, πολύ, πολύ μεγάλη πίεση στον καρπό μου», περιέγραψε η ίδια. «Αμέσως βρέθηκα κατά την επιφάνεια και ένιωσα την αδρεναλίνη».

Η 19χρονη από την Καλιφόρνια απολαμβάνει συχνά βουτιές, όμως δεν είχε δοκιμάσει ποτέ κάτι τόσο παράτολμο. Όπως είπε εμπνεύστηκε από παρόμοιες φωτογραφίες που είχε δει στα social media και θέλησε να τολμήσει και η ίδια.

«Φαινόταν ασφαλές και έχω δει τόσες φωτογραφίες, έτσι νόμιζα ότι θα είναι εντάξει», δήλωσε.

Ο πατέρας του συντρόφου της την τραβούσε τις φωτογραφίες, όταν ξαφνικά της «επιτέθηκε» ο καρχαρίας.

Οι φωτογραφίες του περιστατικού κυκλοφόρησαν, φυσικά, και μετά το δάγκωμα η νεαρή φαίνεται να τρέχει να καλύψει την πληγή της.

Ο ιδιοκτήτης της μαρίνας τόνισε πως τα καρχαριάκια είναι συνήθως ήρεμα, όμως εκείνη την ώρα ίσως έτρωγαν και μπέρδεψαν τα δάχτυλα της 19χρονης με το φαγητό τους.

Μετά την περιπέτειά της, η Zarutskie συμβουλεύει όσους βρεθούν σε παρόμοια κατάσταση να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί, αλλά, όχι να μην προσπαθήσουν να βγάλουν φωτογραφία…

Shark bites Instagram model posing in the Bahamas, by Bani Sapra, CNN

ΔΗΜΟΦΙΛΗ