Ζαχάροβα για απελάσεις Ρώσων διπλωματών: Υπάρχει η πάγια τακτική της συμμετρικής συνέπειας
«Σε θέματα όπως είναι οι απελάσεις διπλωματών υπάρχει η πάγια τακτική της συμμετρικής συνέπειας», τόνισε η εκπρόσωπος του ρωσικού ΥΠΕΞ, Μαρία Ζαχάροβα, απαντώντας σε ερώτηση που έγινε κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης τύπου, αναφορικά με την είδηση της απόφασης της ελληνικής κυβέρνησης για την απέλαση Ρώσων διπλωματών.
Η Ρωσίδα αξιωματούχος εξήγησε «ότι σίγουρα μια τέτοια εξέλιξη δεν προσφέρει τίποτα θετικό στις διμερείς σχέσεις. Ωστόσο, πρέπει να έχουμε υπ´ όψιν ότι οι διμερείς σχέσεις έχουν τη δική τους αξία διότι μιλάμε όχι για εικονικές σχέσεις αλλά για την πρακτική αμοιβαίας δράσης προς όφελος των δυο λαών».
Πάντως, η επίσημη ρωσική πλευρά κρατά χαμηλούς τόνους στο θέμα, παρά το γεγονός ότι ήταν στα ρωσικά ΜΜΕ για δεύτερη μέρα.
Πρόωρες εκλογές ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Βουλγαρίας μετά από εβδομάδες διαδηλώσεων
11:21
Κέιτ Χάντσον: Πώς η απόφαση να αναμετρηθεί με τους φόβους της μεταμόρφωσε την καριέρα της
11:13
Μαρινάκης για Ανεστίδη: «Δεν είναι ενεργό μέλος από το 2019, έχει διαγραφεί»
11:04
«ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ»: Γεραπετρίτης: «Θα έρθει η επέκταση των χωρικών υδάτων όπως ήρθαν τα θαλάσσια πάρκα στο Αιγαίο»
10:52