Η βασίλισσα Ελισάβετ υποδέχτηκε τους Ντόναλτ και Μελάνια Τραμπ στον Πύργο του Ουίνδσορ
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και η σύζυγός του Μελάνια έγιναν δεκτοί σήμερα στον Πύργο του Ουίνδσορ από τη βασίλισσα Ελισάβετ, μια συνάντηση που έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις στη Βρετανία.
Η 92χρονη βασίλισσα, ντυμένη στα μπλε, υποδέχτηκε το προεδρικό ζεύγος σε μια εξέδρα που είχε στηθεί στην αυλή του Πύργου, κάτω από μια τέντα για να προστατεύονται από τον εκτυφλωτικό ήλιο.
Η Ελισάβετ, ενώ ανέμενε την άφιξη του προέδρου και της πρώτης κυρίας των ΗΠΑ, θεάθηκε να ρίχνει μια ματιά στο ρολόι της. Χαιρέτισε δια χειραψίας και τους δύο υψηλούς προσκεκλημένους της και μετά την ανάκρουση των εθνικών ύμνων και την επιθεώρηση της φρουράς κατευθύνθηκαν όλοι στο εσωτερικό για να πάρουν τσάι.
Ο Τραμπ θα αναχωρήσει αργότερα σήμερα για τη Σκωτία, όπου θα περάσει το Σαββατοκύριακο πριν πετάξει για το Ελσίνκι όπου θα συναντηθεί με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν.
ΣτΕ: Αντισυνταγματική η μείωση αποδοχών των μονίμων υπαλλήλων του υπουργείου Εξωτερικών
12:15
Αίγιο: Προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη έλαβε ο 46χρονος που πυροβόλησε τέσσερις ανηλίκους
12:10
Λασίθι: Στο νοσοκομείο ανήλικη μετά από κατανάλωση αλκοόλ - Συνελήφθη πατέρας και γιος
12:05
Νέες ρυθμίσεις από την doValue Greece για τα δάνεια σε ελβετικό φράγκο
12:04