Μέι: Υπάρχει αρκετός χρόνος για τη συμφωνία για το Brexit
Υπάρχει αρκετός χρόνος για να διαπραγματευτεί η Βρετανία μια συμφωνία για το Brexit με την Ευρωπαϊκή Ένωση, δήλωσε η πρωθυπουργός της χώρας, Τερέζα Μέι, ερωτηθείσα σχετικά από βουλευτές.
Με τη σειρά του o Μπόρις Τζόνσον, πρώην υπουργός Εξωτερικών της Βρετανίας που παραιτήθηκε διαμαρτυρόμενος κατά του σχεδίου της Τερέζα Μέι για την αποχώρηση από την ΕΕ, κάλεσε το κοινοβούλιο να επανεξετάσει τη στρατηγική του, προσθέτοντας ότι η χώρα ποτέ ξανά δεν έχει την ευκαιρία να έχει το σωστό αποτέλεσμα.
«Δεν είναι πολύ αργά να σώσουμε το Brexit», δήλωσε κατά την ομιλία παραίτησής του. «Έχουμε χρόνο σε αυτές τις διαπραγματεύσεις, έχουμε αλλάξει πορεία μία φορά και μπορούμε να αλλάξουμε και πάλι».
«Το πρόβλημα δεν είναι ότι αποτύχαμε να υποστηρίξουμε μια Συμφωνία Ελεύθερου Εμπορίου, σαν αυτή που παρουσιάστηκε (από την Μέι) στο Λάνκαστερ Χάουζ, δεν προσπαθήσαμε καν. Πρέπει τώρα να προσπαθήσουμε διότι δεν έχουμε άλλη ευκαιρία να το κάνουμε σωστά», τόνισε.
Θεοδωρικάκος: Νέο αναπτυξιακό καθεστώς για Τεχνητή Νοημοσύνη και μικρομεσαίες επιχειρήσεις (vid)
12:05
Σάλος στη Βουδαπέστη για τον «αποκλεισμό» ντόπιων από τα λουτρά: Ο υπερτουρισμός και η αύξηση του εισιτηρίου κατά 38 ευρώ
11:57
Το αυτοκίνητο έγινε 140 ετών και η Mercedes το γιορτάζει
11:53
«Δεν θα παραδώσουμε τα όπλα μας» λέει ηγετικό στέλεχος της Χαμάς - Η έκκληση στο Συμβούλιο Ειρήνης
11:49