Λευκός Οίκος: Ο Τραμπ δεν δήλωσε ότι η Ρωσία δεν θέτει πλέον στο στόχαστρο τις ΗΠΑ
Ο Λευκός Οίκος διέψευσε ότι ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι η Ρωσία δεν θέτει πλέον στο στόχαστρο τις ΗΠΑ, τονίζοντας ότι απάντησε «όχι» για να αποφύγει περαιτέρω ερωτήσεις για την ενδεχόμενη ανάμιξη στις αμερικανικές εκλογές.
Σε ερώτηση δημοσιογράφων πριν συνάντηση του υπουργικού συμβουλίου νωρίτερα κατά πόσον η Ρωσία εξακολουθεί να θέτει στο στόχαστρο τις ΗΠΑ, ο Τραμπ κούνησε το κεφάλι του και απάντησε «Όχι».
«Ο πρόεδρος…έλεγε ‘όχι’ στην απάντηση ερωτήσεων», δήλωσε η εκπρόσωπος της αμερικανικής προεδρίας, Σάρα Σάντερς σε συνέντευξη Τύπου αργότερα.
«Ο πρόεδρος και η κυβέρνησή του εργάζονται πολύ σκληρά για να διασφαλίσουν ότι η Ρωσία δεν είναι σε θέση να αναμιχθεί στις εκλογές μας όπως έκαναν στο παρελθόν», πρόσθεσε.
Ρέθυμνο: Νταλίκα ανατράπηκε στην Εθνική οδό – Ζώα σκοτώθηκαν
22:07
Ηγουμενίτσα: Νεκρή καρέτα καρέτα στο Μακρυγιάλι - Την εντόπισαν ναυαγοσώστες
21:56
Φονική έκρηξη στην Πλάκα: Διαρροή στο εσωτερικό δίκτυο του κτηρίου το επικρατέστερο σενάριο
21:44
Δυνατό μπουρίνι στη Σκιάθο: «Ποτάμια» οι δρόμοι - Διακοπές ρεύματος στο νησί
21:35