Έντονη αντίδραση Τραμπ για το πρόστιμο - ρεκόρ στη Google
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ επέκρινε με σφοδρότητα, με μήνυμά του στο Twitter, το πρόστιμο-ρεκόρ που επέβαλε η Ευρωπαϊκή Ένωση στην Google, υπογραμμίζοντας ότι δεν θα ανεχθεί πλέον η Ευρώπη να «επωφελείται» από τις ΗΠΑ.
«Σας το είχα πει!» ήταν τα tweet του ενοίκου του Λευκού Οίκου. «Η Ευρωπαϊκή Ένωση μόλις επέβαλε πρόστιμο ύψους πέντε δισεκατομμυρίων δολαρίων σε μία από τις φοβερές εταιρείες μας, την Google» συμπλήρωσε ο Τραμπ.
«Εκείνοι επωφελούνται από τις ΗΠΑ, όχι όμως για πολύ!» κατέληξε.
Την Τετάρτη, η ΕΕ επέβαλε πρόστιμο ύψους 4,34 δισεκατομμυρίων ευρώ στην Google για κατάχρηση δεσπόζουσας θέσης. Οι ΗΠΑ βρίσκονται ήδη σε αντιπαράθεση με την ΕΕ για θέματα όπως το εμπόριο και το ΝΑΤΟ.
Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ θα συναντηθεί με τον πρόεδρο των ΗΠΑ στην Ουάσιγκτον την 25η Ιουλίου σε μια απόπειρα αποκλιμάκωσης της εμπορικής διένεξης.
Ιταλία: Νεκρή 22χρονη κοπέλα που μαχαιρώθηκε πισώπλατα από τον αδελφό της
14:26
ΕΔΕ για την τραγωδία στη Χίο: Ενεργοποιήθηκε το πρωτόκολλο διαχείρισης κρίσεων
14:23
Σούπερ προσφορά* από το Pamestoixima.gr για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ
14:17
ΥΠΕΣ Ιταλίας: «Η ICE δεν θα πραγματοποιήσει ποτέ αστυνομικές επιχειρήσεις στην επικράτειά μας»
14:12