Γερμανία: Επίθεση με μαχαίρι σε λεωφορείο - 14 τραυματίες
Τουλάχιστον 14 άνθρωποι τραυματίστηκαν, εκ των οποίων δύο σοβαρά, μετά από επίθεση αγνώστου με μαχαίρι, μέσα σε λεωφορείο στην πόλη Λίμπεκ (Lübeck), στα βόρεια της Γερμανίας.
Νωρίτερα η αστυνομία του Σλέσβιχ – Χολστάιν είχε ενημερώσει για «έκτακτο περιστατικό», γράφοντας στο λογαριασμό της στο Twitter πως «αξιολογούμε την κατάσταση για την περαιτέρω ενημέρωσή σας».

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ένας άνδρας με σακίδιο «που έβγαζε καπνούς» άρχισε να επιτίθεται αδιακρίτως με ένα κουζινομάχαιρο στους επιβάτες. Αστραπιαία φέρεται να ήταν τα αντανακλαστικά του οδηγού που άνοιξε αμέσως τις πόρτες, επιτρέποντας την έγκαιρη διαφυγή των επιβατών.
Αστυνομικοί που βρίσκονταν σε περιπολία κοντά στην περιοχή όπου σημειώθηκε το συμβάν, έσπευσαν επί τόπου, ακινητοποιώντας τον δράστη και συλλαμβάνοντάς τον.
Σύμφωνα με τοπικό μέσο ενημέρωσης, πρόκειται για έναν Ιρανό ηλικίας γύρω στα 30.
Οι πληροφορίες που διακινήθηκαν μέσω social media για το ότι ο δράστης έφερε εκρηκτικά στο σακίδιό του που απέτυχε να ενεργοποιήσει, δεν έχουν επιβεβαιωθεί.
Ισπανία: Ο υπουργός Τουρισμού καλεί τους καταναλωτές να κλείσουν άμεσα εισιτήρια λόγω των τιμών πετρελαίου
12:31
Clayton (JTI): Η φορολογία αποτελεί το κλειδί για να περιορίσει το παράνομο εμπόριο στα καπνικά
12:30
Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών: Η στρατηγική της HELLENiQ ENERGY – Στο επίκεντρο Enerwave και ΑΠΕ
12:30
Η Α24 μετατρέπει το «Backrooms» σε αληθινό εφιάλτη με σετ - μαμούθ 9,144 μέτρων
12:25