Ινδία: Καταγγελία 22χρονης για ομαδικό βιασμό
Ο ιδιοκτήτης και ο διαχειριστής ενός ξενοδοχείου συνελήφθησαν στην Ινδία αφού μια νεαρή γυναίκα κατήγγειλε ότι 40 άνδρες την βίαζαν επί τέσσερις ημέρες στην επιχείρησή τους.
Η 22χρονη εξήγησε στην αστυνομία ότι μια γνωστή της υποσχέθηκε ότι θα της έβρισκε δουλειά στο ξενοδοχείο αυτό, στο κρατίδιο Χαριάνα, στη βόρεια Ινδία. Όμως αντί να την προσλάβουν, την κράτησαν αιχμάλωτη, την νάρκωσαν και την βίαζαν, σύμφωνα με τον αξιωματικό της αστυνομίας Ρατζεντάρ Κουμάρ Μίνα.
Τρεις κατώτεροι αξιωματικοί της αστυνομίας τέθηκαν σε διαθεσιμότητα γιατί επέδειξαν αμέλεια και "δεν ενημέρωσαν τους ανωτέρους τους για αυτήν την ευαίσθητη υπόθεση", πρόσθεσε.
Η νέα αυτή υπόθεση έρχεται να προστεθεί στη μακρά λίστα σεξουαλικών επιθέσεων που έχουν καταγραφεί το τελευταίο διάστημα στην Ινδία, αναφέρει το Γαλλικό πρακτορείο.
Περίπου 110 βιασμοί καταγγέλονται καθημερινά στις Αρχές, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία. Στις αρχές της εβδομάδα συνελήφθησαν 17 άνδρες που κατηγορούνται ότι βίαζαν επί πολλές εβδομάδες ένα 11χρονο κοριτσάκι.
Αγρότες: Οι προτάσεις «βόμβα» από το μπλόκο Νίκαιας και τα ονόματα... έκπληξη για διαπραγμάτευση
20:48
Πότε ανοίγουν τα σχολεία: Μία εβδομάδα για να επιστρέψουν στα θρανία από τις διακοπές οι μαθητές
20:36
Για το 2027 ανέβαλε ο Τραμπ την αύξηση των δασμών σε εισαγόμενα έπιπλα
20:24
«Καλωσόρισες»: Το μήνυμα της φον ντερ Λάιεν για την Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ από την Κύπρο
20:12