Πακιστάν: Τουλάχιστον 30 νεκροί στην επίθεση αυτοκτονίας με την υπογραφή ISIS
Τουλάχιστον 30 άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι τόσοι τραυματίστηκαν σήμερα το πρωί σε βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας την ευθύνη για την οποία ανέλαβε το Ισλαμικό Κράτος κοντά σε ένα εκλογικό κέντρο στην Κουέτα του νοτιοδυτικού Πακιστάν, την ώρα που οι Πακιστανοί ψηφίζουν για τις βουλευτικές εκλογές.
Ο βομβιστής αυτοκτονίας «προσπάθησε να εισέλθει σε ένα εκλογικό κέντρο και όταν η αστυνομία πήγε να τον σταματήσει, πυροδότησε τα εκρηκτικά του», δήλωσε ο Χασίμ Γκιλζάι, τοπικός αξιωματούχος.
Την ευθύνη για την επίθεση ανέλαβε το Ισλαμικό Κράτος, αναρτώντας ανακοίνωση στο πρακτορείο του Amaq.
Είχε προηγηθεί μια άλλη επίθεση στην περιοχή Χουζντάρ της επαρχίας Μπαλουτσιστάν, στην οποία ένας αστυνομικός σκοτώθηκε και τρεις ακόμη τραυματίστηκαν όταν άγνωστοι έριξαν χειροβομβίδα σε άλλο εκλογικό κέντρο.
Στη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας περισσότεροι από 150 άνθρωποι που συμμετείχαν σε προεκλογική συγκέντρωση σκοτώθηκαν σε επίθεση αυτοκτονίας στην πόλη Μάστουνγκ κοντά στην Κουέτα.
Γερμανία: Νεκρός ελεγκτής εισιτηρίων τρένου μετά από άγριο ξυλοδαρμό - Συνελήφθη 26χρονος Έλληνας
15:00
Τις παραίτησεις της Διοίκησης του ΟΣΕΘ ζήτησε το υπουργείο Μεταφορών λόγω των πυρκαγιών σε λεωφορεία
14:58
Μπροστά στις δημοσκοπήσεις ο Σοσιαλιστής υποψήφιος για την προεδρία στην Πορτογαλία
14:57
Ανδρουλάκης: Χρέος του κράτους η ασφάλεια στις εργασιακές συνθήκες και τα εργασιακά δικαιώματα
14:56