Χριστοδουλίδης: Βρισκόμαστε στην κρισιμότερη περίοδο της ιστορίας του Κυπριακού
Έκκληση στις πολιτικές δυνάμεις να στηρίξουν τον Πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη στην προσπάθεια για επανάληψη των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, έκανε ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Χριστοδουλίδης.
Σήμερα, Δευτέρα, ο κ. Αναστασιάδης θα έχει σύσκεψη με τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων και ο κ. Χριστοδουλίδης, ο οποίος μιλούσε στο ετήσιο μνημόσυνο του πρώτου Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ', χαρακτήρισε την περίοδο αυτήν ως «την κρισιμότερη στην ιστορία των διαπραγματεύσεων».
Ο κ. Χριστοδουλίδης τόνισε την αποφασιστικότητα και βούληση του Προέδρου Αναστασιάδη για τερματισμό του απαράδεκτου στάτους κβο και εξέφρασε την ευχή να υπάρξει συμφωνία για επανέναρξη του διαλόγου από το σημείο που διακόπηκε στο Κραν Μοντάνα, και στη βάση του πλαισίου Γκουτέρες.
Αν η τουρκική πλευρά, δήλωσε, «είναι ειλικρινής και αποφασισμένη, μπορούμε να ελπίζουμε σε λύση».
Γερμανία: Απεργία στους εργαζόμενους στο λιανικό εμπόριο εξήγγειλε για αύριο το συνδικάτο Ver.di
23:44
Χαλκιδική: Απαγόρευση κυκλοφορίας αύριο στην Κασσάνδρα λόγω υψηλού κινδύνου εκδήλωσης πυρκαγιάς
23:39
Η Ουγγαρία ανακάλεσε το καθεστώς του πρόσφυγα σε δύο φυγόδικους πρώην υπουργούς της Πολωνίας
23:32
Ινδονησία: Μαστίγωμα σε κοινή θέα η τιμωρία ζευγαριού για τα φιλιά σε βίντεο στο TikTok
23:20