Ιταλία: Πολύνεκρο τροχαίο στη Φότζια
Έντεκα αλλοδαποί εργαζόμενοι έχασαν την ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα έξω από την πόλη Φότζια της Κάτω Ιταλίας.
Όπως μεταδίδουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, πρόκειται για αφρικανούς μετανάστες οι οποίοι εργάζονταν σε γεωργικές εκτάσεις της περιοχής και επέβαιναν σε μικρό φορτηγό. Το φορτηγό, με πινακίδες Βουλγαρίας, συγκρούσθηκε με βυτιοφόρο που μετέφερε εμπορεύματα.
Πριν από τρεις ημέρες, στην ίδια περιοχή, άλλοι τέσσερις αλλοδαποί έχασαν την ζωή τους σε τροχαίο, ενώ τέσσερις άνθρωποι τραυματίσθηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.
Τα δυο συμβάντα δείχνουν με τραγικό τρόπο ότι στην Κάτω Ιταλία οι μετανάστες συνεχίζουν να τυχαίνουν ακραίας εκμετάλλευσης. Συχνά εργάζονται χωρίς καμία ασφάλιση, υπό απάνθρωπες συνθήκες και λαμβάνουν, για κάθε ώρα δουλειάς στα χωράφια, δυο ευρώ.
SPONSORED
Κιλκίς: Μεγάλες ζημιές σε καλλιέργειες απο χαλαζόπτωση
17:16
«Απέδειξα ότι η Ιταλία δεν έχει πεθάνει», είπε ο άνδρας που μπλόκαρε τον δράστη της Μόντενα
17:11
Νεκροί, τραυματίες και υλικές ζημιές από την μεγαλύτερη επίθεση drones της Ουκρανίας στη Μόσχα
17:04
Ο Δένδιας θα υποδεχθεί αύριο στην Αθήνα τον υπουργό Επικρατείας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων
16:53