Γένοβα: Σε κεραυνό αποδίδουν την κατάρρευση της οδογέφυρας αυτόπτες μάρτυρες
Οι περιγραφές των αυτοπτών μαρτύρων είναι αποκαλυπτικές για τις άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στην περιοχή, τη στιγμή της κατάρρευσης της οδογέφυρας, λίγο έξω από τη Γένοβα, που στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον 22 ανθρώπους.
Σύμφωνα με μαρτυρίες που μεταδίδει η ηλεκτρονική έκδοση της La Repubblica, η κατάρρευση της οδογέφυρας στον αυτοκινητόδρομο Α 10 της Γένοβας, μπορεί να οφείλεται σε κεραυνό που έπεσε, σήμερα το μεσημέρι. στο συγκεκριμένο σημείο.
Πρόκειται για ένα ενδεχόμενο που θα πρέπει φυσικά να εξακριβωθεί από τις έρευνες, αλλά το οποίο φαίνεται να ενισχύεται και από το γεγονός ότι ένα σπίτι, που βρισκόταν δίπλα στην γέφυρα, καταστράφηκε ολοσχερώς από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε μετά την κατάρρευση. Δυο άνθρωποι που ζούσαν σε αυτό, μεταφέρθηκαν με εγκαύματα σε νοσοκομείο της Γένοβας.
Το Μουσείο του Νιούκαστλ αγόρασε σημαία από τη Ναυμαχία του Τραφάλγκαρ
13:48
Προεδρικές εκλογές - Γαλλία: Η χώρα «δεν θα ανεχθεί καμιά απόπειρα ξένης ανάμειξης»
13:37
«The Big Bang Theory»: Η Μελίσα Ράουχ επιστρέφει ως… δαιμονική Μπερναντέτ
13:27
Συνελήφθη 16χρονος στη Φλωρεντία για προπαγάνδα με τρομοκρατικό κίνητρο - Οι αναφορές στο ISIS
13:16