Σύμβουλος Ερντογάν: Η Τουρκία προσπαθεί να αποτρέψει ένα οικονομικό πραξικόπημα
Για «οικονομικό πραξικόπημα» μίλησε ο σύμβουλος επικοινωνίας του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σχολιάζοντας με αυτόν τον τρόπο την συνεχώς κλιμακούμενη αντιπαράθεση μεταξύ της Τουρκίας και των ΗΠΑ.
Σε tweet του, που αναδημοσιεύτηκε από πολλά τουρκικά ΜΜΕ, ο Fahrettin Altun ισχυρίστηκε ότι η Τουρκία, υπό την ηγεσία του προέδρου της, κάνει προσπάθεια να αποτρέψει το «οικονομικό πραξικόπημα».
«Σε αυτό το πλαίσιο, αυτό το ισχυρό έθνος δεν θα ξεχάσει εκείνους που ήταν μαζί του και όσους ήταν εναντίον του» έγραψε ο σύμβουλος του Τούρκου προέδρου.
Με τη σειρά του, ο υπουργός Βιομηχανίας και Τεχνολογίας της Τουρκίας Mustafa Varank δήλωσε πως ελήφθησαν τα απαραίτητα μέτρα εναντίον των «οικονομικών επιθέσεων».
SPONSORED
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Όμιλος ΑΒΑΞ: Ισχυρά αποτελέσματα και αύξηση τζίρου 17% στο α’ τρίμηνο 2026
10:53
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
COSMOTE TELEKOM: Δυναμική παρουσία στο διεθνές φεστιβάλ τεχνολογίας και επιχειρηματικότητας Panathēnea 2026
10:52
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Φήμες για το κόμμα Σαμαρά - Μιλά αύριο σε εκδήλωση στο Ηράκλειο ο πρώην πρωθυπουργός
10:41
ΕΛΛΑΔΑ
Πανελλήνιες 2026: Αυτές είναι οι απαντήσεις στα μαθήματα που εξετάστηκαν σήμερα στα ΕΠΑΛ
10:34
ΕΛΛΑΔΑ