Σύμβουλος Ερντογάν: Η Τουρκία προσπαθεί να αποτρέψει ένα οικονομικό πραξικόπημα
Για «οικονομικό πραξικόπημα» μίλησε ο σύμβουλος επικοινωνίας του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σχολιάζοντας με αυτόν τον τρόπο την συνεχώς κλιμακούμενη αντιπαράθεση μεταξύ της Τουρκίας και των ΗΠΑ.
Σε tweet του, που αναδημοσιεύτηκε από πολλά τουρκικά ΜΜΕ, ο Fahrettin Altun ισχυρίστηκε ότι η Τουρκία, υπό την ηγεσία του προέδρου της, κάνει προσπάθεια να αποτρέψει το «οικονομικό πραξικόπημα».
«Σε αυτό το πλαίσιο, αυτό το ισχυρό έθνος δεν θα ξεχάσει εκείνους που ήταν μαζί του και όσους ήταν εναντίον του» έγραψε ο σύμβουλος του Τούρκου προέδρου.
Με τη σειρά του, ο υπουργός Βιομηχανίας και Τεχνολογίας της Τουρκίας Mustafa Varank δήλωσε πως ελήφθησαν τα απαραίτητα μέτρα εναντίον των «οικονομικών επιθέσεων».
ΕΛΛΑΔΑ
Νέα Πέραμος: Νέο βίντεο από την αρπαγή του 27χρονου - Τα κοινά σημεία με την άγρια δολοφονία του επιχειρηματία στη Μάνδρα
13:56
ΚΟΣΜΟΣ
Στα χέρια των ιρανικών αρχών τέσσερις ξένοι πολίτες - Κατηγορήθηκαν για «συμμετοχή στις ταραχές»
13:52
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ: Συνταγματική Αναθεώρηση: Τα άρθρα, το στοίχημα της συναίνεσης και η «εξίσωση» των 180 ψήφων
13:50
ΚΟΣΜΟΣ
Την έναρξη των συνομιλιών με τις ΗΠΑ για τα πυρηνικά ζήτησε ο Ιρανός πρόεδρος
13:45
ΚΟΣΜΟΣ