Ατύχημα με Boeing 737 στη Μανίλα
Αεροπορικό ατύχημα σημειώθηκε αργά την Πέμπτη στο αεροδρόμιο της Μανίλα, στις Φιλιππίνες, όταν Boeing 737 της Xiamen Airlines συνετρίβη στην προσπάθειά του να προσγειωθεί, χωρίς ωστόσο να τραυματιστούν επιβάτες και πλήρωμα.
Η πτήση MF8667 από το Xiamen της Κίνας έκανε κύκλους για περίπου μία ώρα πάνω από το αεροδρόμιο και κατά την δεύτερη προσπάθεια προσγείωσής του, φέρεται να ξέφυγε της πορείας του από τον αεροδιάδρομο λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων που σημειώνονται στη χώρα.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας Xiamen Airlines, οι 157 επιβάτες και τα 8 μέλη του πληρώματος δεν τραυματίστηκαν και αποβιβάστηκαν με ασφάλεια.
Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που επικαλούνταν νωρίτερα το Russia Τοday ανέφεραν πως το Boeing είχε μηχανικό πρόβλημα.
Η εταιρεία δεν σχολίασε κάτι σχετικά ωστόσο ανέφερε πως τα αίτια του ατυχήματος ερευνώνται.
SPONSORED
«Επίσημο τέλος κάθε επιτήρησης για την Ελλάδα» - Η ανάρτηση Μητσοτάκη για την έκθεση της Κομισιόν
16:04
BofA: Ευκαιρίες στην ευρωπαϊκή αγορά ομολόγων παρά τις γεωπολιτικές εντάσεις
16:04
Νέες συμβάσεις της Naval Group με ελληνικές εταιρείες για το πρόγραμμα των φρεγατών FDI
15:57
Μεγάλη φωτιά σε χαμηλή βλάστηση στον Ασπρόπυργο - Στη μάχη πέντε ελικόπτερα
15:51