Καρέ-καρέ το ατύχημα αεροσκάφους στο αεροδρόμιο της Μανίλα
Συγκλονιστικό βίντεο από το εσωτερικό του κινεζικού αεροπλάνου που συνετρίβη στη Μανίλα των Φιλιππινών δόθηκε στη δημοσιότητα.
Κινεζικό Boeing 737 συνετρίβη στο αεροδρόμιο της Μανίλα, στις Φιλιππίνες κατά την προσγείωσή του χθες Πέμπτη 16 Αυγούστου.
Η πτήση MF8667 από το Xiamen της Κίνας έκανε κύκλους για περίπου μία ώρα πάνω από το αεροδρόμιο και κατά τη δεύτερη προσπάθεια προσγείωσής του, φέρεται να ξέφυγε της πορείας του από τον αεροδιάδρομο, λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων που σημειώνονται τις τελευταίες ημέρες στη χώρα.
Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τις συγκλονιστικές στιγμές μέσα στην καμπίνα του αεροσκάφους κατά τη διάρκεια της συντριβής, καθώς το αεροσκάφος προσγειώνεται με πολύ μεγάλη ταχύτητα, με αποτέλεσμα κατά την πρόσκρουση στο έδαφος να αποκολληθεί μία από τις μηχανές του αεροσκάφους.
SPONSORED
«Επίσημο τέλος κάθε επιτήρησης για την Ελλάδα» - Η ανάρτηση Μητσοτάκη για την έκθεση της Κομισιόν
16:04
BofA: Ευκαιρίες στην ευρωπαϊκή αγορά ομολόγων παρά τις γεωπολιτικές εντάσεις
16:04
Νέες συμβάσεις της Naval Group με ελληνικές εταιρείες για το πρόγραμμα των φρεγατών FDI
15:57
Μεγάλη φωτιά σε χαμηλή βλάστηση στον Ασπρόπυργο - Στη μάχη πέντε ελικόπτερα
15:51