Die Welt: Η Ελλάδα θα γίνει πάλι ενδιαφέρουσα για τις γερμανικές εταιρείες
Η Ελλάδα θα γίνει και πάλι μια πολύ ενδιαφέρουσα αγορά για τις γερμανικές εταιρείεςμετά το τέλος του προγράμματος διάσωσης, γράφει η εφημερίδα Die Welt.
«Το καλό τέλος των ευρωπαϊκών προγραμμάτων βοήθειας είναι ένα θετικό μήνυμα για την ίδια την Ελλάδα και την ΕΕ στο σύνολό της», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ομοσπονδιακής Ένωσςη Γερμανικών Βιομηχανιών (BDI), Γιοάχιμ Λανγκ στη "Rheinische Post".
Χάρη στην ευρωπαϊκή αλληλεγγύη, η Ελλάδα μπορεί και πάλι να σταθεί στα πόδια της μετά από οκτώ χρόνια, σημειώνει η Die Welt.
Αυτό είναι δυνατό για πρώτη φορά από το 2010, δήλωσε ο επικεφαλής του Eurogroup Μάριο Σεντένο.
Τα μέτρα πρέπει να αποτελέσουν τη βάση για υγιή και βιώσιμη οικονομική ανάπτυξη, πρόσθεσε ο Σεντένο. Η οικονομία ανανεώνεται ξανά, υπάρχει πλεόνασμα στον προϋπολογισμό και στο εμπόριο και η ανεργία μειώνεται επίσης, τονίζει η γερμανική εφημερίδα.
Καύσιμα: Πότε θα ανακοινωθούν τα μέτρα για το πετρέλαιο θέρμανσης - Πλαφόν το 1,75 ευρώ
03:00
ΔΕΗ: Αυτές είναι οι χρεώσεις Οκτωβρίου στο «μπλε» και το «πράσινο» τιμολόγιο
02:00
Δακτύλιος: Πώς μπορούν να εκδώσουν την κάρτα εισόδου οι πολίτες
01:00
Ώρες κοινής ησυχίας: Τέλος στον θόρυβο, τη μουσική και τις φωνές από τις 22:00 - Τι να προσέχετε
00:30