Die Welt: Η Ελλάδα θα γίνει πάλι ενδιαφέρουσα για τις γερμανικές εταιρείες
Η Ελλάδα θα γίνει και πάλι μια πολύ ενδιαφέρουσα αγορά για τις γερμανικές εταιρείεςμετά το τέλος του προγράμματος διάσωσης, γράφει η εφημερίδα Die Welt.
«Το καλό τέλος των ευρωπαϊκών προγραμμάτων βοήθειας είναι ένα θετικό μήνυμα για την ίδια την Ελλάδα και την ΕΕ στο σύνολό της», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ομοσπονδιακής Ένωσςη Γερμανικών Βιομηχανιών (BDI), Γιοάχιμ Λανγκ στη "Rheinische Post".
Χάρη στην ευρωπαϊκή αλληλεγγύη, η Ελλάδα μπορεί και πάλι να σταθεί στα πόδια της μετά από οκτώ χρόνια, σημειώνει η Die Welt.
Αυτό είναι δυνατό για πρώτη φορά από το 2010, δήλωσε ο επικεφαλής του Eurogroup Μάριο Σεντένο.
Τα μέτρα πρέπει να αποτελέσουν τη βάση για υγιή και βιώσιμη οικονομική ανάπτυξη, πρόσθεσε ο Σεντένο. Η οικονομία ανανεώνεται ξανά, υπάρχει πλεόνασμα στον προϋπολογισμό και στο εμπόριο και η ανεργία μειώνεται επίσης, τονίζει η γερμανική εφημερίδα.
Πέντε συλλήψεις για τον τραυματισμό ενός βρέφους κατά την επίθεση εποίκων στη Δυτική Όχθη
20:29
Ουκρανικές δυνάμεις χτύπησαν ρωσικά διυλιστήρια και ενεργειακές υποδομές με Storm Shadow και Drones
20:17
Αλλάζει ραγδαία ο καιρός: Από τα «φθινοπωρινά» Χριστούγεννα στην «ψυχρή» Πρωτοχρονιά
20:05
Αυτοκίνητο κατέληξε στη θάλασσα στο λιμάνι του Λεωνιδίου
19:52