ΚΟΣΜΟΣ

Πάλεψε με αρκούδα, έπεσαν μαζί σε γκρεμό, τον δάγκωσε, αλλά κατάφερε να γλιτώσει

Πάλεψε με αρκούδα, έπεσαν μαζί σε γκρεμό, τον δάγκωσε, αλλά κατάφερε να γλιτώσει
Pixabay

Ο Bridger Petrini έκανε βόλτα τα σκυλιά του στο Νέο Μεξικό των ΗΠΑόταν δέχθηκε επίθεση από μία αρκούδα.

Ο Petrini προσπάθησε να αντεπιτεθεί και μαζί με την αρκούδα έπεσαν σε μία πλαγιά. Πάλεψε με την αρκούδα όσο μπορούσε, μέχρι που κατάφερε να βγάλει ένα όπλο και να την πυροβολήσει, σκοτώνοντάς της.

Προσπάθησε να σηκωθεί και να φύγει, όμως υπήρχε ένα… τεράστιο πρόβλημα. Η αρκούδα του είχε δαγκώσει το πόδι και παρότι είχε πεθάνει, τα δόντια της ήταν ακόμη σφηνωμένα πάνω του, πράγμα που καθιστούσε αδύνατο το να σηκωθεί.

«Κατά κάποιο τρόπο είχε καταφέρει να δαγκώσει την κνήμη μου και τα δόντια της είχαν κολλήσει, έτσι δεν μπορούσα να ξεφύγω», είπε ο Petrini σε τηλεοπτική του συνέντευξη, όπως αναφέρει η βρετανική Metro.

Διασώστες έφτασαν στο σημείο για να μπορέσουν να βοηθήσουν τον τραυματία, όμως και εκείνοι αδυνατούσαν να μετακινήσουν την αρκούδα.

Αποφάσισαν έτσι να αποκεφαλίσουν το ζώο. «Όταν έκοψαν το κεφάλι της αρκούδας κατάφεραν να το μετακινήσουν και το βγάλουν από το πόδι μου», ανέφερε ο τραυματίας.

Ο Petrini οδηγήθηκε τελικώς στο νοσοκομείο, όπου του έκαναν 200 ράμματα στο πόδι. Το ιατρικό προσωπικό γνωστοποίησε πως υπέστη εκτεταμένες βλάβες σε νεύρα και ιστούς στο δεξί του πόδι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ