ΚΟΣΜΟΣ

«Πέθανε, όπως ακριβώς έζησε. Με τους δικούς του όρους»: Το αντίο της οικογένειας του Τζον Μακέιν

«Πέθανε, όπως ακριβώς έζησε. Με τους δικούς του όρους»: Το αντίο της οικογένειας του Τζον Μακέιν
REUTERS/Jim Young

«Αντίο» στον Τζον Μακέιν, που άφησε την τελευταία του πνοή το Σάββατο νικημένος από τον καρκίνο του εγκεφάλου, είπαν η σύζυγος και η κόρη του.

«Ήμουν με τον πατέρα του στις τελευταίες του στιγμές, όπως ήταν και εκείνος στις πρώτες μου. Στα 33 χρόνια που μοιραστήκαμε, με ανέθρεψε, με δίδαξε, με διόρθωσε, με παρηγόρησε, με ενθάρρυνε και με στήριξε», γράφει η Μέγκαν Μακέιν, μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης του θανάτου του Αμερικανού Γερουσιαστή, σε ηλικία 81 ετών.

«Με αγαπούσε και τον αγαπούσα. Με έμαθε πώς να ζω. Η αγάπη και η φροντίδα του με έκαναν από κορίτσι, γυναίκα και μου έμαθαν τι σημαίνει να είσαι πραγματικός άντρας», αναφέρει στην συναισθηματικά φορτισμένη δήλωση της η κόρη του Μακέιν.

«Όλα όσα είμαι, οφείλονται σε εκείνον. Τώρα που έφυγε, ο στόχος της ζωής μου είναι να ζήσω με το παράδειγμά του και να εκπληρώσω τις προσδοκίες του».

Το ίδιο συγκινημένη και η σύζυγος του Τζον Μακέιν, Σίντι, γράφει στον λογαριασμό της στο Twitter: «Ράγισε η καρδιά μου. Είμαι τόσο τυχερή που έζησα την περιπέτεια του να αγαπώ αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο για 38 χρόνια. Πέθανε, όπως ακριβώς έζησε. Με τους δικούς του όρους, περιτριγυρισμένος από τους ανθρώπους που τον αγαπούσαν, στο μέρος όπου αγαπούσε περισσότερο».

John McCain's family remembers the man they loved, by Lauren Fox, CNN

ΔΗΜΟΦΙΛΗ