Το «αντίο» του Τζέφρι Πάιατ στον Μακέιν
Με εγκάρδια λόγια αναφέρεται ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα, Τζέφρι Πάιατ, στο πρόσωπο του Αμερικανού γερουσιαστή, Τζον Μακέιν, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 81 ετών την Κυριακή, νικημένος από τον καρκίνο.
«Έχω τόσες πολλές αναμνήσεις από την επαγγελματική αβρότητα και σοφία που μοιράστηκε ο Γερουσιαστής Μακέιν καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας μου, αλλά μια που θα μου μείνει αξέχαστη είναι η ημέρα που τον σύστησα σε αυτούς τους δύο άλλους θρύλους (σ.σ. τον πρώην ηγέτη της αντιπολίτευσης στην Ουκρανία, Βιτάλι Κλίτσκο και τον τραγουδιστή Σβιάτοσλαβ Βάκαρτσουκ)», έγραψε στο Twitter ο κ. Πάιατ αποχαιρετώντας τον Ρεπουμπλικάνο πολιτικό και πρώην υποψήφιο για την προεδρία των ΗΠΑ.
«Είθε όλοι να γίνουμε αντάξιοι των αξιών που εκπροσωπούσε. Τα βαθύτερα συλλυπητήριά μου στην οικογένειά του», έγραψε – μεταξύ άλλων – ο Αμερικανός διπλωμάτης.
Πόρτο Γερμενό: Από Δευτέρα οι αιτήσεις για τις αποζημιώσεις - Αναλυτικά το σχέδιο αποκατάστασης
20:06
«Παράθυρο» για ειρήνευση: Συμφωνία Ιράν- Ομάν για το Ορμούζ - Μερική άρση κυρώσεων από τις ΗΠΑ
19:55
Γερμανία: Οκτώ έφηβοι καταδικάστηκαν για επιθέσεις εναντίον προσφύγων και ακτιβιστών της αριστεράς
19:43
Ο Ήλιος όπως δεν τον έχετε ξαναδεί - Οι «δίνες» που δεν ήταν ορατές στο παρελθόν
19:32