«Στενή συνεργασία» ΔΝΤ-Αργεντινής
Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο δήλωσε την Παρασκευή ότι συνεργάζεται στενά με τις αρχές της Αργεντινής για την ενίσχυση του οικονομικού προγράμματος της χώρας που υποστηρίζεται από εκείνο, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι η Αργεντινή θα ξεπεράσει τις σημερινές δυσκολίες.
«Όπως τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος του ΔΝΤ, η Αργεντινή έχει την πλήρη υποστήριξη του Ταμείου και είμαστε βέβαιοι ότι η ισχυρή δέσμευση και αποφασιστικότητα των αρχών της Αργεντινής θα βοηθήσει τη χώρα να ξεπεράσει τις τρέχουσες δυσκολίες», ανέφερε ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ Τζέρι Ράις σε δήλωση .
Πρόσθεσε ακόμα ότι η επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ, το προσωπικό του Ταμείου και ο υπουργός Οικονομικών της Αργεντινής Nicolas Dujovne με την ομάδα του, θα συναντηθούν την Τρίτη για συνομιλίες.
Πέθανε η «κρυφή» κόρη του θρυλικού τραγουδιστή Φρέντι Μέρκιουρι
14:09
Το «Χ» υποστηρίζει ότι μπλόκαρε το «γδύσιμο πραγματικών προσώπων» - Συνεχίζεται η έρευνα
14:08
ΟΠΕΚΕΠΕ: Το «πανωγράψιμο», οι εμπλεκόμενοι και η διαπόμπευση στο χωριό για τους «πολύ» απατεώνες
14:01
Η Αθήνα στέλνει τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού στη Βηρυτό
13:59