«Στενή συνεργασία» ΔΝΤ-Αργεντινής
Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο δήλωσε την Παρασκευή ότι συνεργάζεται στενά με τις αρχές της Αργεντινής για την ενίσχυση του οικονομικού προγράμματος της χώρας που υποστηρίζεται από εκείνο, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι η Αργεντινή θα ξεπεράσει τις σημερινές δυσκολίες.
«Όπως τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος του ΔΝΤ, η Αργεντινή έχει την πλήρη υποστήριξη του Ταμείου και είμαστε βέβαιοι ότι η ισχυρή δέσμευση και αποφασιστικότητα των αρχών της Αργεντινής θα βοηθήσει τη χώρα να ξεπεράσει τις τρέχουσες δυσκολίες», ανέφερε ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ Τζέρι Ράις σε δήλωση .
Πρόσθεσε ακόμα ότι η επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ, το προσωπικό του Ταμείου και ο υπουργός Οικονομικών της Αργεντινής Nicolas Dujovne με την ομάδα του, θα συναντηθούν την Τρίτη για συνομιλίες.
O Γιώργος Παπαγεωργίου στο Game Time στέλνει διπλά χαμόγελα στα παιδιά με τα Ευχοστολίδια του ΟΠΑΠ
15:36
Πάτρα: Ελεύθεροι οι ανήλικοι που χτύπησαν 12χρονο - Κατασχέθηκε το κινητό με το βίντεο
15:25
Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί χριστουγεννιάτικα σοκολατάκια
15:21
Τετ α τετ Μητσοτάκη με εκπροσώπους εθελοντικών οργανώσεων - Τι συζητήθηκε
15:17