Στις ΗΠΑ για νοσηλεία μεταφέρεται ο πρόεδρος της Υεμένης
Ο πρόεδρος της Υεμένης Αμπντ Ράμπο Μανσούρ Χάντι πρόκειται να μεταφερθεί απόψε στις Ηνωμένες Πολιτείες προκειμένου να υποβληθεί σε θεραπεία, ανέφερε μια κυβερνητική πηγή στο πρακτορείο Reuters.
Σύμφωνα με την πηγή αυτή, είναι σε εξέλιξη οι προετοιμασίες για τη μεταφορά του.
Ο Χάντι, ο επικεφαλής της διεθνώς αναγνωρισμένης κυβέρνησης της Υεμένης, ζει εξόριστος στο Ριάντ αφότου οι αντάρτες Χούτι, που στηρίζονται από το Ιράν, κατέλαβαν την πρωτεύουσα Σανά το 2015. Ο ίδιος λαμβάνει αγωγή για ένα καρδιολογικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει από το 2011.
Δύο αξιωματούχοι είπαν ότι ο πρόεδρος θα παραμείνει στις ΗΠΑ μέχρι και τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, στα τέλη Σεπτεμβρίου.
ΕΛΛΑΔΑ
Μία ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία για το Πάσχα στο WHISPERS
10:00
ΚΟΣΜΟΣ
Η Γαλλία προειδοποιεί για έναν «φαύλο κύκλο» κλιμάκωσης στη Μέση Ανατολή
09:58
ΕΛΛΑΔΑ
Μυστήριο με τον άνδρα που βρέθηκε νεκρός στην Παλλήνη με tie wrap στο λαιμό - Τι εξετάζουν οι Αρχές (vid)
09:55
ΚΟΣΜΟΣ
Liveblog: Το Ισραήλ προειδοποιεί τους Ιρανούς να αποφεύγουν τα τρένα μέχρι το βράδυ - Στα 111 δολάρια το πετρέλαιο
09:48
CULTURE