Υπόθεση Σκριπάλ: Έκτακτη σύγκληση του ΟΗΕ ζητά το Λονδίνο
Να συγκληθεί κατεπειγόντως το Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών ζήτησε σήμερα η Βρετανία, μετά την έκδοση ενταλμάτων σύλληψης σε βάρος δύο αξιωματικών της ρωσικής υπηρεσίας στρατιωτικών πληροφοριών που κατηγορούνται από το Λονδίνο ότι διέπραξαν την επίθεση με τον νευροτοξικό παράγοντα Νόβιτσοκ εναντίον του Σεργκέι Σκριπάλ και της κόρης του, Γιούλιας, τον περασμένο Μάρτιο.
Ένας εκπρόσωπος της πρωθυπουργού Τερέζα Μέι είπε ότι η χώρα του σκοπεύει να παρουσιάσει τις αποδείξεις σε αυτή την έκτακτη συνεδρίαση που θα γίνει αύριο Πέμπτη, γύρω στις 18.30 (ώρα Ελλάδας).
Η Κάρεν Πιρς, η εκπρόσωπος της Βρετανίας στα Ηνωμένα Έθνη, είπε στους δημοσιογράφους ότι το Λονδίνο θέλει να ενημερώσει τους εταίρους του για τις τελευταίες εξελίξεις και τις έρευνες των βρετανικών αρχών.
Τι κερδίζουν εργαζόμενοι και επιχειρήσεις από τις τρεις μεγάλες αλλαγές του ασφαλιστικού
02:00
«Ανακαίνιση Κατοικίας»: Διευρύνονται τα κριτήρια του προγράμματος για τις κλειστές κατοικίες
01:00
Συντάξεις χηρείας: Τι πρέπει να γνωρίζετε για το νέο πλαίσιο
00:30
Αγγλία - Αργεντινή 1-2: Στον τελικό του Μουντιάλ η Αλμπισελέστε
00:03