Βέβαιος ότι θα παραμείνει υπουργός για τα επόμενα πέντε χρόνια ο Ματέο Σαλβίνι
Την βεβαιότητα ότι «θα παραμείνει υπουργός για τα επόμενα πέντε χρόνια», εξέφρασε ο γραμματέας της Λέγκα και επικεφαλής του ιταλικού υπουργείου εσωτερικών, Ματέο Σαλβίνι.
Μιλώντας στο καθιερωμένο οικονομικό φόρουμ Ambrosetti, στην λίμνη του Κόμο και αναφερόμενος στην δικαστική έρευνα σε βάρος του, με αντικείμενο την στάση του απέναντι στους μετανάστες και πρόσφυγες του πλοίου Diciotti, τόνισε: «Θα δουλέψω για πέντε χρόνια, χωρίς να θεωρούμαι απαγωγέας ή δολοφόνος».
Ενώ χθες είχε επιλέξει να ανεβάσει τους τόνους, σήμερα, ο γραμματέας της Λέγκα υπογράμμισε ότι «δεν θεωρεί πως υπάρχει κάποιο δικαστικό πραξικόπημα» και ότι «ελπίζει οι δικαστικοί να εργαστούν καλά, και με ταχείς ρυθμούς». «Σέβομαι την δουλειά όλων», ολοκλήρωσε.
Οι σχολιαστές αναφέρουν ότι η νέα αυτή στάση του Σαλβίνι οφείλεται και σε παρέμβαση και επαφές με το κίνημα Πέντε Αστέρων, το οποίο δεν επιθυμεί επιστροφή σε οξεία αντιπαράθεση της κυβέρνησης με τους δικαστές, όπως συνέβαινε όταν ήταν πρωθυπουργός ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι.
Ιράν: Συνελήφθησαν 139 αλλοδαποί κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων
14:35
Αυλαία στην Εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ: Αναμένονται τα πορίσματα από τα κόμματα - Νέα ένταση
14:28
Με ταξί χωρίς οδηγό από τον Σεπτέμβριο οι Βρετανοί
14:22
Το κοινοβούλιο της Νορβηγίας ψήφισε υπέρ της διατήρησης της μοναρχίας
14:12