Βεβαιότητα Λονδίνου για συμφωνία για το Brexit
Βέβαιος ότι θα επιτευχθεί τελικώς μία συμφωνία ανάμεσα στη Μεγάλη Βρετανία και την Ευρωπαϊκή Ένωση για το Brexit, εμφανίστηκε ο αρμόδιος Βρετανός υπουργός για την έξοδο από την Ε.Ε. Ντόμινικ Ράαμπ.
Ο Ράαμπ εκτίμησε ότι το Ηνωμένο Βασίλειο θα καταγράψει πρόοδο και εν τέλει θα συνάψει μια συμφωνία.
«Συνεχίζουμε να διαπραγματευόμαστε σε πνεύμα καλής πίστης, προσπαθούμε και θα εξασφαλίσουμε την καλύτερη συμφωνία που μπορούμε, αλλά είμαστε έτοιμοι για όλα τα ενδεχόμενα», δήλωσε ο Ράαμπ στον ραδιοφωνικό σταθμό TalkRadio.
«Θα συνεχίσουμε να διαπραγματευόμαστε σε πνεύμα καλής πίστης, είμαι βέβαιος ότι θα φτάσουμε εκεί».
Η πρωθυπουργός Τερέζα Μέι δήλωσε την Παρασκευή ότι οι συνομιλίες με την ΕΕ για το Brexit έφτασαν σε αδιέξοδο, προκαλώντας την Ένωση να παρουσιάσει τα δικά της σχέδια αφού οι ηγέτες της ΕΕ απέρριψαν τις δικές της προτάσεις.
«Η μεγάλη πλειονότητα, η σιωπηλή πλειονότητα σε αυτή τη χώρα, απλά θέλει να προχωρήσουμε με αυτό και αυτό κάνουμε», δήλωσε ο Ράαμπ.
Μια συνεκτική στρατηγική για την οικογένεια και τη σύγχρονη κοινωνική πραγματικότητα
08:20
Με ταχύτητα 200 χλμ την ώρα ο κυκλώνας «Μίτσελ» στην Αυστραλία: Προειδοποίηση έκτακτης ανάγκης (vid)
08:15
Στις κάλπες οι Πορτογάλοι για την εκλογή του νέου προέδρου της χώρας - Φαβορί ο σοσιαλιστής Σεγκούρο
08:10
Παραιτήθηκε ο διευθύνων σύμβουλος της Washington Post Γουίλ Λιούις μετά το κύμα μαζικών απολύσεων
08:05