ΚΟΣΜΟΣ

Βραζιλία: Στραγγάλισε τη σύζυγό του και την πέταξε από τον 4ο όροφο

Βραζιλία: Στραγγάλισε τη σύζυγό του και την πέταξε από τον 4ο όροφο
Screenshot

Από κάμερες ασφαλείας «προδόθηκε» ένας 32χρονος στη Βραζιλία, που όπως αποκαλύφθηκε στραγγάλισε τη σύζυγό του και στη συνέχεια την έριξε από τον τέταρτο όροφο για να πείσει τις αρχές ότι αυτοκτόνησε.

Η 29χρονη δικηγόρος Tatiane Spitzner δολοφονήθηκε στις 22 Ιουλίου. Ο σύζυγός της, ο 32χρονος λέκτορας Βιολογίας Luis Manvailer βρέθηκε σε έναν αυτοκινητόδρομο αρκετά χιλιόμετρα πιο μακριά από το σημείο της τραγωδίας.

Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι τράπηκε σε φυγή μη μπορώντας να αντικρίσει το θέαμα της νεκρής γυναίκας του που «αυτοκτόνησε πηδώντας από το μπαλκόνι», όπως είπε στους αστυνομικούς στην αρχή.

Οι κάμερες κατέγραψαν υλικό στο οποίο το ζευγάρι εμφανίζεται να επιστρέφει από νυχτερινή έξοδο, με τον άνδρα να αρχίζει να χειροδικεί εναντίον της συζύγου του ακόμη και μέσα στο ασανσέρ της πολυκατοικίας τους. Στο βίντεο δεν φαίνεται η στιγμή του στραγγαλισμού αλλά ένα μεγάλο κομμάτι του άγριου ξυλοδαρμού.

Η ιατροδικαστική εξέταση επιβεβαίωσε πως η 29χρονη δεν πέθανε από την πτώση αλλά από ασφυξία που προήλθε από στραγγαλισμό.

Μετά τα αποδεικτικά στοιχεία, ο Manvailer καταδικάστηκε για τον φόνο.

Ακολουθεί το βίντεο. Προσοχή, σκληρές εικόνες!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ