Πτήση «θρίλερ»: Αεροσκάφος προσγειώθηκε σε λιμνοθάλασσα
Στιγμές αγωνίας έζησαν οι επιβάτες αεροσκάφους της Air Niugini, που απογειώθηκε από την Μικρονησία και προχώρησε σε προσθαλάσσωση σε μία λιμνοθάλασσα της χώρας.
Το αεροσκάφος, σύμφωνα με τις πληροφορίες των Αρχών, φέρεται να "έχασε" τον διάδρομο προσγείωσης.
Φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο δείχνουν το αεροπλάνο να βρίσκεται σε ρηχά νερά, ακριβώς έξω από την ακτή.
Στο αεροσκάφος επέβαιναν συνολικά 47 άτομα, 35 επιβάτες και 12 μέλη πληρώματος. Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για προληπτικές εξετάσεις και ορισμένοι φέρουν μικροτραυματισμούς.
Οι ακριβείς αιτίες του ατυχήματος θα διερευνηθούν, όπως αναφέρει το BBC.
«Το πλοίο έπεσε στην λιμνοθάλασσα, περίπου 146 μέτρα μακριά από τον διάδρομο», σημείωσε ο υπεύθυνος του αεροδρομίου, Jimmy Emilio.
«Τώρα, δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς συνέβη. Οι έρευνες θα ξεκινήσουν αργότερα, αλλά το αεροδρόμιο λειτουργεί κανονικά», συμπλήρωσε.
«Είμαι ακόμα ζωντανός», απαντά ο Νετανιάχου στις φήμες για τον θάνατό του
17:00
Μια ηλιακή έκλειψη, κομήτες και βροχές μετεωριτών: Τι φαινόμενα περιλαμβάνει το αστρονομικό 2026
16:59
Χεζμπολάχ: Προηγμένος πύραυλος εκτοξεύθηκε κατά αεροπορικής βάσης στο κεντρικό Ισραήλ
16:47
Ομοβροντία ιρανικών πυραύλων στο Ισραήλ - Νεα ισραηλινή επιδρομή στο Λίβανο
16:45