Πτήση «θρίλερ»: Αεροσκάφος προσγειώθηκε σε λιμνοθάλασσα
Στιγμές αγωνίας έζησαν οι επιβάτες αεροσκάφους της Air Niugini, που απογειώθηκε από την Μικρονησία και προχώρησε σε προσθαλάσσωση σε μία λιμνοθάλασσα της χώρας.
Το αεροσκάφος, σύμφωνα με τις πληροφορίες των Αρχών, φέρεται να "έχασε" τον διάδρομο προσγείωσης.
Φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο δείχνουν το αεροπλάνο να βρίσκεται σε ρηχά νερά, ακριβώς έξω από την ακτή.
Στο αεροσκάφος επέβαιναν συνολικά 47 άτομα, 35 επιβάτες και 12 μέλη πληρώματος. Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για προληπτικές εξετάσεις και ορισμένοι φέρουν μικροτραυματισμούς.
Οι ακριβείς αιτίες του ατυχήματος θα διερευνηθούν, όπως αναφέρει το BBC.
«Το πλοίο έπεσε στην λιμνοθάλασσα, περίπου 146 μέτρα μακριά από τον διάδρομο», σημείωσε ο υπεύθυνος του αεροδρομίου, Jimmy Emilio.
«Τώρα, δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς συνέβη. Οι έρευνες θα ξεκινήσουν αργότερα, αλλά το αεροδρόμιο λειτουργεί κανονικά», συμπλήρωσε.
Ανησυχία Τζέι Ντι Βανς για την εξάντληση των αποθεμάτων πυραύλων στον πόλεμο με το Ιράν
22:55
Φωτιά στην ορεινή Νάξο - Επί ποδός ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής
22:54
Σε ισχύ νέα μέτρα προστασίας στη Σαντορίνη: Δημοσιεύθηκε η ΚΥΑ - Πού απαγορεύεται η διέλευση (χάρτες)
22:45
Ισραήλ: Ο αρχηγός του στρατού δηλώνει ότι το 2026 «θα μπορούσε να είναι ακόμη μια χρονιά μαχών» σε όλα τα μέτωπα
22:38