Μπουνιές στον Τζόνσον και μπάλες στη Μέι: Οι Λονδρέζοι που μπούχτισαν με το Brexit... εκτονώνονται
Οι Λονδρέζοι που έχουν μπουχτίσει με το Brexit μπορούν να εκτονώσουν την οργή τους μέσω ενός ειδικού προγράμματος εκγύμνασης που περιλαμβάνει ασκήσεις υψηλής έντασης, όπως το να χτυπούν σάκους του μποξ με τις φωτογραφίες κάποιων εκ των βασικών πρωταγωνιστών του διαζυγίου με την ΕΕ, για παράδειγμα του Μπόρις Τζόνσον και του Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ.
Το 30λεπτο πρόγραμμα περιλαμβάνει ακόμα ασκήσεις όπως «Αγώνας δρόμου με σακιά-Τερέζα Μέι», «Άρσεις βαρών-Τζέικομπ Ρις» και «Politico Headslammer» όπου οι συμμετέχοντες ρίχνουν μπάλες στις φωτογραφίες της πρωθυπουργού Τερέζα Μέι και του ηγέτη του αντιπολιτευόμενου Εργατικού Κόμματος Τζέρεμι Κόρμπιν.
Για όποιον θέλει να κάνει ένα διάλειμμα, υπάρχει επίσης η «γωνιά» του Κάμερον για «αυτούς που τα παρατούν», από τον προκάτοχο της Μέι, Ντέιβιντ Κάμερον.
Τα μαθήματα... Brexfit προφέρει το γυμναστήριο Gymbox, του οποίου ο επικεφαλής Μαρκ Ντάιπερ δήλωσε ότι η θεματολογία επιλέχθηκε μετά από δημοσκόπηση μεταξύ των μελών του γυμναστηρίου για αυτά που τους απογοητεύουν από τη ζωή στη βρετανική πρωτεύουσα.
Το 52% των συμμετεχόντων δήλωσε το Brexit, ενώ ακολουθούν οι τιμές των ενοικίων και οι καθυστερήσεις στα δρομολόγια των τρένων.
Τρεις συλλήψεις σε αστυνομική επιχείρηση στον Γέρακα – Ξηλώθηκαν 300 μέτρα καλώδια ρευματοκλοπών
14:52
Ποινικό Μητρώο: Εκδόθηκαν ψηφιακά 100.000 αντίγραφα τις 40 πρώτες μέρες του νέου συστήματος
14:45
Κικίλιας για Μεταφορικό Ισοδύναμο: 4 εκατ. ευρώ για κατοίκους και επιχειρήσεις νησιών
14:44
Μήλος: Συνελήφθη 24χρονος για ναρκωτικά - Κατασχέθηκαν 142 συσκευασίες κοκαΐνης και κάνναβης
14:37