ΚΟΣΜΟΣ

Κωνσταντινούπολη: Φωτιά στο εστιατόριο του Salt Bae - Έλληνας τουρίστας μεταξύ των εγκαυματιών

Κωνσταντινούπολη: Φωτιά στο εστιατόριο του Salt Bae - Έλληνας τουρίστας μεταξύ των εγκαυματιών
Twitter

Σκηνές χάους επικράτησαν στο εστιατόριο Νουσρ-Ετ του διάσημου σεφ Salt Bae, στην Κωνσταντινούπολη, όπου τουλάχιστον πέντε άνθρωποι, μεταξύ αυτών κι ένας Έλληνας τουρίστας, τραυματίστηκαν όταν ξέσπασε φωτιά, μετά από λάθος ενός μπάρμαν.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η φωτιά ξέσπασε κατά τη διάρκεια σώου κι ενώ ένας από τους σεφ έριχνε εύφλεκτο υγρό πάνω στη φωτιά, με αποτέλεσμα όλη η μπάρα να τυλιχθεί στις φλόγες.

Πέντε άνθρωποι, τρεις τουρίστες και δύο υπάλληλοι, υπέστησαν εγκαύματα. Σύμφωνα με την Daily Mail, ένας από τους τραυματίες είναι Έλληνας τουρίστας, ο οποίος βρισκόταν στην Κωνσταντινούπολη για ταξίδι του μέλιτος.

Μία τουρίστρια από την Τσεχία υπέστη σοβαρά εγκαύματα, όταν πήρε φωτιά το φόρεμά της. Η ίδια υποβλήθηκε σε επέμβαση. Στο ατύχημα τραυματίστηκε - αν και όχι τόσο σοβαρά - και ο σύντροφός της που ο φωτογραφικός φακός των απαθανάτισε μπανταρισμένο στο νοσοκομείο.

4613572 6219361 The victims were taken to Sisli Etfal Hospital for treatment and m 12 1538149608686Έρευνα για τις συνθήκες του ατυχήματος βρίσκεται σε εξέλιξη ενώ τουλάχιστον δύο από τους υπαλλήλους που πιστεύεται πως ευθύνονται για το συμβάν, έχουν ήδη περάσει από το γραφείο του ανακριτή.

Ο Νουρέτ Γκιοκτσέ, γνωστός με τον παρατσούκλι Salt Bae, έγινε παγκόσμιο φαινόμενο πριν από περίπου δύο χρόνια για τον… θεατρικό τρόπο που κόβει και αλατίζει το κρέας.
Προ εβδομάδων, υποδέχτηκε στο ίδιο εστιατόριο της Κωνσταντινούπολης, τον πρόεδρο της Βενεζουέλας, Νικολάς Μαδούρο. Επίσκεψη που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στον παγκόσμιο ιστό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ