Έκτακτη σύνοδος κορυφής για το Brexit
Οι ηγέτες των χωρών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα συναντηθούν εκτάκτως για να συζητήσουν τις εξελίξεις για το Brexit.
Η σύνοδος θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Τετάρτης 17ης Οκτωβρίου.
Καλεί σε ενότητα τους Συντηρητικούς η Μέι
Έκκληση για ενότητα απηύθυνε η Τερέζα Μέι στους Συντηρητικούς, εξαπολύοντας δριμεία επίθεση κατά του Τζέρεμι Κόρμπιν, την τελευταία μέρα του συνεδρίου του κυβερνώντος κόμματος που διεξάγεται στο Μπέρμινγχαμ.
«Εάν κινηθούμε όλοι σε διαφορετικές κατευθύνσεις επιδιώκοντας το δικό μας για το τέλειο Brexit, κινδυνεύουμε να καταλήξουμε χωρίς καθόλου Brexit», δήλωσε σε ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς τους ευρωσκεπτικιστές βουλευτές, που παρουσίασαν τα δικά τους εναλλακτικά σχέδια για την αποχώρηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Η Τερέζα Μέι εμφανίστηκε σίγουρη ότι μπορεί να πετύχει μια συμφωνία «που να εκπληρώνει τις επιθυμίες της Βρετανίας». Σε μια προσπάθεια να εκμεταλλευτεί τις αντικρουόμενες φωνές εντός του κόμματος του Τζέρεμι Κόρμπιν αναφορικά με την πρόταση διεξαγωγής δεύτερου δημοψηφίσματος για το Brexit, η Βρετανίδα πρωθυπουργός κατηγόρησε την «κερκίδα» του Εργατικού Κόμματος ότι απορρίπτει τις κοινές αξίες που κάποτε γεφύρωσαν το πολιτικό τους χάσμα.
SPONSORED
Μητσοτάκης για ΚΟ της ΝΔ: «Τελικά δεν έγινε... Κούγκι - Χρήσιμη συζήτηση για το Επιτελικό Κράτος»
17:22
Ασπρόπυργος: Χειρουργήθηκε ο 12χρονος που παρασύρθηκε με πατίνι - Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση (vid)
17:14
Γαλάζια Κυριακή - Μια συναυλία για όλους στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
17:09
Θεσσαλονίκη: Ποινή φυλάκισης τριών ετών σε 22χρονο οδηγό που έτρεχε με 162 χλμ/ώρα
17:00